Philips Portable Radio Wood/Black - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Philips Portable Radio Wood/Black

Philips Portable Radio Wood/Black

41 019 Ft
Készleten
Cikkszám: 245197
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Portable Radio Wood/Black Rádió

Konyhai rádió
Dobjon össze egy omlettet, miközben a reggeli lejátszási listát hallgatja. Készítse el a vacsorát, miközben podcastot streamel. A DAB+, FM és Bluetooth funkcióval rendelkező hordozható rádió élettel tölti meg konyháját. A konyhai időzítő funkció pedig biztosítja, hogy az étel is megfelelően elkészüljön.

Remek a konyhában
Legyen szó non-stop zenéről, vagy a legfrissebb hírekről, ez a digitális rádió a jobb hallgatási élmény záloga főzés közben! A DAB+ hangolóegység kristálytiszta vételt biztosít, és akár 20 programhely is beállítható rajta a kedvenc állomásoknak megfelelően.

Nagyszerű kivitel
A világos faburkolat körbeveszi a fényes, fekete kijelzőpanelt és a hangszórót, amelyet szürke hangszórószövet fed. A rádió elején található gombokkal lehet hangolni, kiválasztani a forrást stb. A hangerőt egy elegáns forgótárcsával lehet szabályozni.

Jól látható kijelző. Konyhai időzítő
Egy pillantással megállapíthatja, meddig kell még főzni az ételt. A hordozható rádió konyhai időzítővel rendelkezik, amely egyszerűen beállítható a rádió menüjében. A digitális kijelző órákban, percekben és másodpercekben mutatja az időzítést.

Kompakt és kényelmes
A robotgéphez használja a csatlakozóaljzatot? Hallgassa tovább a zenét elemekkel. A habverés befejeztével csatlakoztassa a hordozható rádiót az elektromos hálózathoz a hálózati kábellel.


Súly: 0.000kg

Típus: Rádió


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

Típus: Rádió
Gyártó: Philips

Hasonló termékek