Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

155 115 Ft
Készleten
Cikkszám: 245072
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue okostelefon, Android, 6,7", Hátlapi kamera:50 +32 +8MP, Előlapi kamera:16MP, RAM:12GB, ROM:256GB, MicroSDXC, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 195g, Magyar menü, Angol menü

Filmes ízlés.Mesteri együttműködésben készült kameraszűrőkAz igazán filmes kameraélmény érdekében Claudio Mirandával együttműködve három egyedi, ikonikus filmek által inspirált szűrőt hoztunk létre a jobb hangszín, stílus és színvilág érdekében. Készítsen filmszintű portrékat, amelyekkel kifejezheti személyes ízlését.

Filmszerű felvételek egy pillanat alatt.
Élvezd a jobb minőségű történetmesélést a Claudio Mirandával együttműködésben készült filmes szűrők segítségével. A 2,39:1 képaránnyal és a filmes szintű bokeh-beállítással párosuló egyedi színosztályozással minden felvétel nagyobbnak tűnik az életnél.

Omnifocal MasterShot algoritmus
A Qualcommal együttműködve kifejlesztett Omnifocal MasterShot Algorithm újgenerációs képalkotási élményt nyújt a valaha volt legfejlettebb képalkotási algoritmusunk segítségével. Élvezze a kategória legjobb dinamikatartományát élethű színekkel és megvilágítással.

Hiteles részletek. Ultra HDR EngineJobb részletek a fényképek világos és sötét területein egyaránt, a valósághűbb és élethűbb jelenetekért.

Tökéletes kompozíció minden felvételnél.
Auto-zoom technológia
A több millió képen keresztül betanított Auto-zoom technológia azonnal felismeri a témát, és automatikusan ráközelít a kép tökéletes kompozíciója érdekében.

Három fejlett kamera.
Sokkal több perspektíva.
Nyissa meg a kreatív lehetőségek új világát, magasabb minőségű felvételi lehetőségekkel. A realme 12 Pro 5G veszteségmentes fotóminőséget biztosít 0,6X-4X közötti felvételkészítéskor, és minden eddiginél messzebbre viszi a fényképezés élményét a 20X maximális tartomány elérésének képességével.


Súly: 0.550kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,7 "
Hátlapi kamera: 50 +32 +8 MP
Előlapi kamera: 16 MP
Rendszer memória: 12 GB
Belső háttértár: 256 GB
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 5/ac
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 195 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 195 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 5/ac
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Belső háttértár: 256 GB
Rendszer memória: 12 GB
Előlapi kamera: 16 MP
Hátlapi kamera: 50 +32 +8 MP
Kijelző átmérője: 6,7 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon
Gyártó: Realme

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Realme 12 Pro 256GB DualSIM Submarine Blue

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.