Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

273 128 Ft
Készleten
Cikkszám: 232176
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green okostelefon, Android, 6,67", Hátlapi kamera:50 +50 +12MP, Előlapi kamera:20MP, RAM:12GB, ROM:512GB, Nem bővíthető, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 206g, Magyar menü, Angol menü

Egy remekmű a láthatáron
A remekmű megalkotásához a Xiaomi összefogott a Leicával, autentikus Leica stílust teremtve és a valódi érzéseket a technológián keresztül megörökítve a lencsében.

Kamera
Eredeti Leica képek
A Leicával közösen kifejlesztett Summicron objektív - LEICA VARIO-SUMMICRON 1:1,0-2,2/15-50 mm ASPH. Az objektív tökéletes egyensúlyt biztosít az optikai teljesítmény, az objektív mérete és tartóssága között a mobilfotózáshoz, és valósághűbben adja vissza a fényérzetet, hogy megörökítse a történet valódi változatát.

A Leica professzionális kamerarendszere nagy ugrás a képalkotási képességek terén.

Leica fő kamera Leica professzionális optikai objektív

50MP
24 mm-es gyújtótávolsággal egyenértékű
Kamera ƒ/1.9
OIS

A Leica kétféle fényképezési stílusa.

Különleges pillanatok két arca. A Leica képminőségét jól fogadják a fotós közösségek, és ezt folytatjuk itt a P3 széles színskálával, amely 25%-kal több színt rögzít, javítva a képek esztétikáját.

Autentikus Leica megjelenés. Az autentikus Leica stílus a tiszta fény és árnyék háromdimenziós képekkel olyan érzést kelt, mintha ott lennél.
A Leica élénk megjelenése A hagyományokon alapuló, élénk tónusokkal és vibráló, telt színekkel, amelyekből árad a vitalitás.

Master-lencse rendszer.
Egyedülálló betekintési szögek és nagyobb támogatás az elmosódás szabályozásához.

Leica szűrők.
Az új Leica szűrők, a Leica Sepia és a Leica Blue a kreatív preferenciáknak megfelelően választhatók, lehetővé téve az érzelmek különböző módon történő kifejezését.

Igazán Vadonatúj
Nemcsak a felvétel egyedi részletei maradtak el, hanem az intenzívebb Leica stílus is. 4 új vízjelet adtunk hozzá, amelyek könnyen kiválaszthatók a fotóalbumban, hogy illeszkedjenek az alkotásokhoz. *A nem szabványos Leica vízjeleket aktívan engedélyezni kell a fényképezőgép beállításaiban.

Xiaomi képfeldolgozó motor. | Intelligens képi algoritmus központ.

    Képjavítás
    Optikai fúzió: integrált optikai rendszer, tér, idő, fény és árnyék fúziója.
    Színérzékelés
    Színmotor: az emberi érzékelés utánzása, valódi színek feldolgozása.
    Intelligens jelenet-optimalizálás
    Bionikus érzékelők: AI-felismerés, a képek optimalizálása meghatározott jelenetekhez.
    Azonnali elfogás
    Gyorsítómotor: Párhuzamos együttműködés, a forgatási folyamat optimalizálása.
    Ecosphere motor
    Több alkalmazás támogatása, ami lehetőséget teremt a harmadik féltől származó alkalmazások számára.

Xiaomi ProFocus. | Figyelem a tökéletes összpontosításra.
Automatikusan felismeri a tárgyakat, beleértve az emberi szemeket és arcokat, állatokat, rovarokat, madarakat, növényeket, élelmiszereket és még sok mást. Videó módban a felvétel elhagyása után automatikusan újra megtalálja a témát - ez egy igazi Xiaomi ProFocus.

Kiváló kialakítás. | Csábító színek.
Az egyszerű szitakialakítás az anódos permetezés utánzásával kombinálva kifinomultabb megjelenésű fémes textúrát biztosít. A DECO szekció egylapátos fúrási és vágási eljárást alkalmaz az óra szintjén. A fémet magas fényűre polírozzák a zászlósabb textúra érdekében. (Xiaomi BioComfort vegán bőr)

Az első Xiaomi BioComfort vegán bőrből. | Nagyszerű tapintás és környezetbarát.
Teljesen új kompozit PU technológia, amely tartós és foltálló, kiváló hidegállósággal. Természetesebben bőrbarát, és rendkívüli kényelmet biztosít.

Pro HDR kijelző.
Ultradinamikus kijelző. A Xiaomi 13T ultradinamikus kijelzőtechnológiája a hagyományos kijelzőkhöz képest akár 5-ször nagyobb fényerőt képes biztosítani. Pontosan azonosítja a HDR területeket, dinamikus maszkokat használ a nem HDR területek fényerejének csökkentésére, és a jobb kép érdekében zökkenőmentesen vált át a különböző fényerejű területek között.
A nagyfrekvenciás elsötétítés barátságosabb a szem számára, ha éjszaka használja a telefont. A 2880 Hz-ig terjedő PWM dimmelés felülmúlja az emberi szem stroboszkópikus érzékelését, csökkentve a villódzás okozta vizuális fáradtságot és jobban kímélve a szemet.


Súly: 0.000kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,67 "
Hátlapi kamera: 50 +50 +12 MP
Előlapi kamera: 20 MP
Rendszer memória: 12 GB
Belső háttértár: 512 GB
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 6/ax
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 206 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 206 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 6/ax
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Belső háttértár: 512 GB
Rendszer memória: 12 GB
Előlapi kamera: 20 MP
Hátlapi kamera: 50 +50 +12 MP
Kijelző átmérője: 6,67 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon
Gyártó: Xiaomi

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Xiaomi 13T Pro 512GB DualSIM Meadow Green

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.