Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black - iPad - Tablet, Navigáció, E-book - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

653 948 Ft
Készleten
Cikkszám: 243931
Kategória: Tablet, Navigáció, E-book / iPad
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black iPad Pro, 256GB, 13", Liquid Retina XDR, Wi-Fi 6/ax

Vékony és vakmerő.

A vadonatúj iPad Pro elképesztő teljesítményt sűrít hihetetlenül vékony és könnyű formába, így bárhová magaddal viheted. Mind a szuperhordozható 11 hüvelykes modellel, mind az Apple eddigi legvékonyabb eszközével, a tágas kijelzőjű 13 hüvelykes iPad Próval kitolhatod az iPad lehetőségeinek határait.

A legfejlettebb kijelzőnk.

Az új Ultra Retina XDR-kijelzőben mutatkozik be a korszakalkotó tandem OLED. Extrém fényerő, hihetetlenül precíz kontraszt és egy sor fejlett technológia, köztük a ProMotion és a True Tone gondoskodik a lélegzetelállító vizuális élményről. Referenciamódban pedig nagy színpontossággal dolgozhatsz.

Hipergyors chip.

Bemutatkozik az Apple chipek új generációja, az M4, mely döbbenetes teljesítménnyel ruházza fel a különlegesen vékony és könnyű iPad Prót. Teljesen új kijelzővezérlője lenyűgöző precizitásra, színmegjelenítésre és fényerőre képes. A hardveres gyorsítású sugárkövetést használó, nagy teljesítményű GPU újraírja a játékszabályokat a grafika terén. Az M4 Neural Engineje pedig igazi AI-erőművet varázsol az iPad Próból.

iPadOS és appok. Nagyon bírják a munkát.

Az iPadOS-szel egyszerűen legyűrheted az összetettebb feladatokat, és lazán csinálhatsz bármit, amit szeretsz. Futtass profi appokat, játssz magas gépigényű játékokkal, és fogj bele bátran akár a legnagyobb kreatív projektekbe is ezzel az érintésvezérlésen alapuló, intuitív rendszerrel.

Magic Keyboard. Innováció minden billentyűben.

A Magic Keyboardon élmény gépelni és érintőpadot használni. Alumínium kéztámasszal rendelkezik, új, vékony dizájnjának köszönhetően pedig könnyen hordozható. A funkcióbillentyűsor mellett nagyobb üveg érintőpad is található rajta, mely fizikai visszajelzést ad a precizitást igénylő munkákhoz és a Multi-Touch mozdulatokhoz.

Hang, kamera, felvétel.

Vedd fel, szerkeszd és oszd meg videóidat egyetlen eszközzel, mely Pro kamerarendszert, LiDAR-szkennert, stúdióminőségű mikrofonokat és négy hangszórót ad a kezedbe. Készíts 4K-s ProRes-videofelvételeket, mutasd meg magad az új, fekvő tájolású előlapi kamerával videohívásoknál, és szkennelj dokumentumokat lényegesen jobb minőségben az AI-nak köszönhetően.

Álmodj nagyot. Csatlakozz villám­gyorsan.

Profi csatlakoztatási lehetőségeivel az iPad Pro a sokoldalúság új dimenzióját nyitja meg. Használj akár 6K-s nagy felbontású külső kijelzőket, kapcsolódj tárolóeszközökhöz Thunderbolton keresztül, és maradj mindenhol online a villámgyors Wi‑Fi 6E- és 5G-kapcsolattal.


Súly: 1.230kg

Termékcsalád: iPad Pro
Belső háttértár: 256 GB
Kijelző átmérője: 13 "
Retina kijelző: Liquid Retina XDR
WiFi: Wi-Fi 6/ax
Cellular: Nem


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Szín: Space Black
Cellular: Nem
WiFi: Wi-Fi 6/ax
Retina kijelző: Ultra Retina XDR
Kijelző átmérője: 13 "
Belső háttértár: 256 GB
Termékcsalád: iPad Pro
Gyártó: Apple

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Apple iPad Pro 13" 256GB Wi-Fi Space Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.