JVC HA-FR9UC-W Gumy Connect Headset White - Fej- és Fülhallgató/Headset - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
JVC HA-FR9UC-W Gumy Connect Headset White

JVC HA-FR9UC-W Gumy Connect Headset White

6 731 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 243773
Kategória: Periféria / Fej- és Fülhallgató/Headset
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

HA-FR9UC-W Gumy Connect Headset White Mobil headset, 2.0, USB-C, Kábel:1,2m, 20Hz-20kHz, Mikrofon, Black A HA-FR9UC USB-C csatlakozású távvezérlős, mikrofonos fülhallgató minden helyzetben kitűnően teljesít, amit csak egy ilyen fülestől elvárható.
A vezetékes USB-C csatlakozás késés nélküli, tömörítetlen hangot továbbít, így ideális filmnézéshez, játékhoz, online megbeszéléseken és órákon való részvételhez.
A tiszta és erőteljes hangzást 9,2 mm-es átmérőjű, nagy mágneses erővel rendelkező neodímium meghajtók és a beépített DAC (digital audio converter) állítja elő, minimalizálva a zajt és a hangminőség romlását. A beépített mikrofonnal órákon át beszélgethetsz barátaiddal, játékos társaiddal, de munka közben is tökéletesen teljesít a konferenciabeszélgetéseknél.
USB-C csatlakozása tökéletesen illeszkedik a legtöbb okostelefon, táblagép, vagy PC kimenetére, nem kell külön átalakító kábeleket használni, mivel a legtöbb készüléken már nem igen található hagyományos fülhallgató csatlakozó.
A távvezérlőt úgy tervezték, hogy a gombok tapintással könnyen beazonosíthatók legyenek, valamint a mikrofon némításhoz egy különálló némító kapcsoló is helyet kapott.
A kényelmesebb viseléshez a JVC 4 féle méretű szilikon gumit csomagol, így biztos nem lesz fárasztó a zenehallgatás, még hosszabb idő esetén sem.

Súly: 0.000kg

Típus: Mobil headset
Hangrendszer: 2.0
Csatlakozó: USB-C
Kábel hossza: 1,2 m
Frekvencia átvitel: 20Hz-20kHz
Mikrofon: Igen
Wireless: Nem
Szín: Black
Bluetooth: Nem
NFC: Nem


Gyártói adatlap

Periféria

Tulajdonság

NFC: Nem
Bluetooth: Nem
Szín: Black
Wireless: Nem
Mikrofon: Igen
Frekvencia átvitel: 20Hz-20kHz
Kábel hossza: 1,2 m
Csatlakozó: USB-C
Hangrendszer: 2.0
Típus: Mobil headset
Gyártó: JVC

Hasonló termékek