Philips 50" 50PUS8118/12 LED Smart - TV - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Philips 50" 50PUS8118/12 LED Smart

Philips 50" 50PUS8118/12 LED Smart

186 210 Ft
Készleten
Cikkszám: 232933
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / TV
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

50" 50PUS8118/12 LED Smart LED, 50", 4K, 3840x2160, 60Hz, HDMI, USB 2.0, LAN, Widi, Bluetooth, Smart, Android TV

Megnézné a legújabb megjelenéseket?
Csak mondja meg a TV beépített Alexa alkalmazásának, hogy mit keres, majd dőljön hátra, és élvezze az Ambilight még magával ragadóbb élményét! Élvezze az ultraéles képet és a valósághű Dolby Atmos hangzást!

Merüljön el abban, amit szeret. Ambilight TV.
Az Ambilight TV az egyetlen olyan TV, amely a képernyő mögötti LED-fényekkel reagál arra, amit Ön néz, színes fényudvart varázsolva a látvány köré. Mindent megváltoztat: a TV nagyobbnak tűnik, Ön pedig jobban elmerülhet kedvenc show-műsoraiban, filmjeiben és játékaiban.

Páratlanul éles kép. Lebilincselő vizuális élmény.
Bármit is néz, ez a 4K LED Ambilight TV élénk színekkel rendelkező, ragyogó, rendkívül éles képet biztosít. A TV minden fontosabb HDR formátummal kompatibilis, így minden részletet látni fog, még a sötét és világos felületeken is – HDR tartalom streamelése esetén.

Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.
A Dolby Vision és Dolby Atmos minden film, TV-show és videójáték esetében nagyszerű képet és hangot biztosít. Lássa olyannak a képet, amilyennek a rendező megálmodta – többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy a túl sötét képeken nem lehet kivenni, mi történik! Halljon minden szót tisztán. Tapasztalja meg úgy a hanghatásokat, mintha az események kellős közepében lenne.

Lenyűgöző TV. Bonyodalmak nélkül. Philips Smart TV.
Az új okostévének köszönhetően gyorsan megtalálja. Sorozatot néz? A megtekintés közvetlenül a kezdőképernyőről folytatható. Ha valami újat keres, olyan kategóriák között böngészhet, mint például az akció vagy a dráma, és megtekintheti a legjobb streaming szolgáltatások javaslatait – mindezt egy helyen.

Hangvezérlés. A Google Segéddel és az Alexával
Hangsegédek széles választéka áll rendelkezésre! A TV távvezérlő gombja segítségével közvetlenül beszélhet a TV-be épített Alexa alkalmazáshoz. Ha éppen tévézik, a TV hangereje csökken, így a készülék beépített mikrofonja tisztán fogja érzékelni az Ön hangját. A Google intelligens hangszórókon keresztül is vezérelheti a TV-készülékét.

Karcsú kialakítású TV. Környezetbarát csomagolás.
Az Ambilight TV gyakorlatilag keret nélküli képernyője szinte bármilyen szobabelsőhöz illik, a karcsú, sötétszürke állvány pedig éppen megfelelő magasságú egy soundbar elhelyezéséhez. A csomagolásaink FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készülnek, a nyomtatáshoz pedig újrahasznosított papírt használunk.

Játékhoz kiváló. VRR és alacsony bemeneti késleltetés bármely konzolon.
A HDMI 2.1 segítségével a legtöbbet hozhatja ki játékkonzoljából – gyors játékmenet és tetszetős grafika mellett élvezheti a játék nyújtotta élményt. A készülék támogatja a VRR-t, az alacsony bemeneti késleltetés beállítás pedig automatikusan aktiválódik a konzol bekapcsolásakor. Bármit is játsszon, az Ambilight játéküzemmód tovább fokozza az izgalmakat.


Súly: 0.000kg

Típus: LED
Képátló: 50 "
Technológia: 4K
Felbontás: 3840x2160
Képfrissítés: 60 Hz
AV: Nem
Komponens: Nem
HDMI: Igen
USB 2.0: Igen
LAN: Igen
Wifi: Nem
Curved: Nem
Egyéb: Widi, Bluetooth, Smart
Operációs rendszer: Android TV


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

Operációs rendszer: Android TV
Egyéb: Widi, Bluetooth, Smart
Curved: Nem
WiFi: Nem
LAN: Igen
USB 2.0: Igen
HDMI: Igen
Komponens: Nem
AV: Nem
Képfrissítés: 60 Hz
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Képátló: 50 "
Típus: LED
Gyártó: Philips

Hasonló termékek