Benq W4000i - Projektor - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Benq W4000i

Benq W4000i

1 224 150 Ft
Készleten
Cikkszám: 243494
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Projektor
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

W4000i DLP, 3840x2160, 3200ANSI Lumen, 2M:1, 421x135x312mm, 6,6kg, Bluetooth, WiFi

Bővítse látásmódját vadonatúj otthoni kivetítőkkel

Tapasztalja meg az innovatív filmes látványvilágot és a magával ragadó szórakozást az új BenQ otthoni kivetítőkkel. A CinematicColor és a HDR-PRO technológiák által támogatott, autentikus színekben, valamint a CinematicColor és HDR-PRO technológiák által támogatott fényes és sötét részletekben a legvalódibb, szemet gyönyörködtető élmény érdekében.

Élvezze a filmes részleteket

A tökéletes képminőség elérése érdekében az úttörő BenQ HDR-PRO technológia Optimal HDR Tone Mapping, Vezető helyi kontrasztjavító és dinamikus fekete funkciót alkalmaz a fényerő korlátainak leküzdésére és a kontraszthatások optimalizálására a hiteles HDR teljesítmény érdekében.

Vezető helyi kontrasztjavítás

A helyi kontrasztjavító algoritmust alkalmazva a képeket több mint 1000 zónára osztva, a Local Contrast Enhancer elemzi az egyes szegmensek fényerejét, és egymástól függetlenül állítja be a gammát a nagyobb sötét és világos részletmeghatározás, valamint a dúsított 4K képmélység érdekében.

Dinamikus fekete technológia

A Dynamic Black technológia használatával a BenQ mozira optimalizált Enhanced Tone Mapping növeli a kontrasztot a pontos számítás és a precíz vetítés révén, hogy megőrizze a részleteket a vetített képek sötét területein.

HDR videó optimalizálása képkockánként

Az új HDR10+ technológia dinamikus metaadatokat ad a HDR10 forrásfájlokhoz, amelyek a HDR-videó egyes képkockáinak beállítására és optimalizálására szolgálnak, hogy javítsák a részleteket a HDR10+ tartalom világos és sötét területein egyaránt.

Színek, ahogy a rendezők elképzelték

Csak az igazi színek ébresztenek bánatot, örömet, romantikát és izgalmat. Az ISF- és THX-tanúsítvánnyal rendelkező mérnökök által professzionálisan hangolt W4000i-t gyári kalibrációs jelentések támasztják alá, így biztosítva az autentikus CinematicColor szuperszéles 100%-os DCI-P3 és 100%-os Rec.709 színteret.

Exkluzív színhőmérséklet hangolás

A tökéletes színpontosság érdekében a BenQ csúcskategóriás moziprojektorok fejlett színhőmérséklet-beállítást tesznek lehetővé, 11 vezető szintű fehéregyensúly-szabályozással a magas és az alacsony fényerő között, így a tartalomrajongók a legpontosabb középtónusú színeket állíthatják be.

Filmkészítő mód

A Filmmaker Mode megőrzi a mozgási ütemet, a filmszerű színeket, a dinamikatartományt és a fényerőt, amelyet a rendezők a nagy képernyőre szántak. A BenQ intelligens otthoni kivetítői támogatják a filmkészítők azon vágyát, hogy az otthoni nézők újraéljék a fenséges jeleneteket és a gyengéd pillanatokat úgy, ahogyan azt látni akarták.

24P lejátszás támogatása

A legtöbb filmet 24 képkocka/másodperc (fps) sebességgel rögzítik. Annak érdekében, hogy a filmeket pontosan a rendezők szándéka szerint jelenítse meg, a W4000i támogatja a nagyfelbontású források 24P lejátszását 24 képkocka/mp sebességgel HDR módban, hogy megőrizze az eredeti kép tisztaságát.

4K Streaming Entertainment kéznél

Az összes tartalom, amit szeretsz, pontosan úgy és amikor szeretnéd. A BenQ intelligens otthoni kivetítői az összes TV-műsort és filmet akár 4K HDR felbontásban is megjelenítik a nagy képernyőn, és még hangalapú keresési parancsokat is fogadnak. A legjobb az egészben, hogy ezek a projektorok rendkívül egyszerűen használhatók, és lehetővé teszik, hogy nézzen, játsszon, és mindent megcsináljon, amit szeret, csak nagyobbat és jobbat.

Univerzális csatlakoztathatóság

A W4000i univerzális portokkal mindenféle szórakoztatáshoz csatlakoztatja Önt, beleértve a dupla HDMI 2.0b-t (HDCP 2.2), az SPDIF-et és az eARC-t a 7.1 csatornás és a Dolby Atmos hangátvitelhez, és egyetlen HDMI-kábellel továbbítja az eredeti, teljes felbontású audiojeleket a hangrendszerébe. .



Súly: 4.000kg

Kijelző technológia: DLP
Felbontás: 3840x2160
Fényerő: 3200 ANSI Lumen
Kontrasztarány: 2M:1
Fizikai méret: 421x135x312mm
Tömeg: 6,6 kg
3D: Nem
Bluetooth: Igen
WiFi: Igen


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

WiFi: Igen
Bluetooth: Igen
3D: Nem
Tömeg: 6,6 kg
Fizikai méret: 421x135x312mm
Kontrasztarány: 2M
Fényerő: 3200 ANSI Lumen
Felbontás: 3840x2160
Kijelző technológia: DLP
Gyártó: Benq

Hasonló termékek