Seasonic 600W 80+ Bronze SSP-600ES2 Bulk - Tápegység - Alkatrész - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Seasonic 600W 80+ Bronze SSP-600ES2 Bulk

Seasonic 600W 80+ Bronze SSP-600ES2 Bulk

38 285 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 201660
Kategória: Alkatrész / Tápegység
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

600W 80+ Bronze SSP-600ES2 Bulk 600W, 8cm, Aktív PFC Ez a Seasonic ipari tápegység 12 V v.2.3-kompatibilis és 80 PLUS Bronze besorolású. Dupla előremenő átalakító áramköre, rendkívül alacsony zajszintű ventilátorvezérlése és kiváló védelmi funkciói megbízható választássá teszik a rendszerek széles skálájához. Ez az egység PCIe- és SATA-kábellel rendelkezik, és teljes AC bemeneti tartományával rendelkezik. Ez egy stabil, hatékony és megbízható tápegység, amely bármilyen ATX formátumú felépítésben használatra kész. Az újonnan kiadott ES2 teljes mértékben megfelel az IEC 62368-1 új biztonsági szabványának.

Súly: 1.835kg

Teljesítmény: 600 W
Ventillátor mérete: 8 cm
PFC: Aktív PFC


Gyártói adatlap

Tápegység

Számítógép tápegység:

A tápegység olyan készülék, amely az elektromos hálózat energiáját a rácsatlakoztatni kívánt eszköz által megkívánt jellegűre alakítja.

Az elektromos készülékek különféle feszültséget és áramerősséget igényelnek. Az elektronikus áramkörökkel ellátott berendezésekhez általában egyenfeszültség is szükséges; amit célszerűbb a hálózati váltakozó feszültség átalakításával, mint például akkumulátorokból biztosítani.

A tápegység (angolul Power Supply Unit, vagy röviden PSU) a számítástechnikában, (a "PC-ben") az az alkatrész, amely a számítógép működéséhez szükséges feszültségeket állítja elő.

- Külső tápegység (pl: Commodore 64-hez ill. laptophoz való)
- AT: ezeket az operációs rendszer nem tudta vezérelni, például nem tudta kikapcsolni. Ezeket 1996-ig; a P2-P3-as alaplapok koráig használták. (Az alaplapra 2 db 5 eres csatlakozóval kapcsolódik.) Ezek a tápegységek túlnyomó többségben ún. kapcsolóüzemű tápegységek voltak.
- ATX: az alaplap folyamatosan kap egy alacsony (+5 V) feszültséget, így lehetővé válik, hogy a gépet szoftveres úton leállítsuk, illetve külső hardveregység segítségével (pl. modem, hálózati kártya) felébresszük, tehát az alaplap tudja vezérelni a tápegységet. (Az alaplapra 2 × 10 vagy 2 × 12 és még egy 12 V-os ATX-csatlakozó (ez csak a 2 × 12 eresekre vonatkozik) eres csatlakozóval kapcsolódik, és mindegyikük kapcsolóüzemű.)
- BTX: ezeket a tápegységeket és alaplapokat jelenleg kezdték el forgalmazni, elterjedésére azonban még várni kell.
 



Alkatrész

Tulajdonság

Gyártó: Seasonic
PFC: Aktív PFC
Ventillátor mérete: 8 cm
Teljesítmény: 600 W

Hasonló termékek