Arlo Essential (Gen.2) Bundle 2K Outdoor Security Camera (3 Camera Kit) + (3 Essential Solar Panel Charger) White - Biztonságtechnikai kamera - Biztonságtechnika - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Arlo Essential (Gen.2) Bundle 2K Outdoor Security Camera (3 Camera Kit) + (3 Essential Solar Panel Charger) White

Arlo Essential (Gen.2) Bundle 2K Outdoor Security Camera (3 Camera Kit) + (3 Essential Solar Panel Charger) White

203 375 Ft
Készleten
Cikkszám: 242242
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Kategória: Biztonságtechnika / Biztonságtechnikai kamera
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Essential (Gen.2) Bundle 2K Outdoor Security Camera (3 Camera Kit) + (3 Essential Solar Panel Charger) White IP Kamera, Kültéri, IP, 2K, Audio ki/bemenet, Mikrofonnal, WiFi ARLO BUNDLE ESSENTIAL2 2K KÜLTÉRI KAMERA 3 CSOMAG 3 NAPELEMES PANELLEL

Könnyen telepíthető 2K kamera
Erős fényszóróval
2K élő színes videók éjjel-nappal
3 x napelem panellel

4 az 1-ben biztonsági kamera egy védett otthonhoz – a vezeték nélküli videorendszer percek alatt telepíthető, és éjjel-nappal 2K élő színes videót biztosít. Az Arlo Secure tagsággal (külön megvásárolható) videókat is tárolhat a felhőben, és bármikor elérheti őket az alkalmazásban. Kompakt kameránk minden egyes mozdulatot rögzít, és a kétirányú hangzásnak köszönhetően beszélhet a látogatóival. Ráadásul a beépített szirénával és mozgásérzékelővel bármikor elriaszthatja a behatolókat – automatikusan vagy manuálisan, ízlése szerint.

Egyszerű beszerelés
Csomagolja ki, és kezdje el az új Bluetooth-telepítést – a beállítás csak néhány percet vesz igénybe. Nincs szükség kábelekre, csak néhány csavarra van szükség.

Arlo Secure tagság (külön megvásárolható)
Az Arlo Secure-tagság hozzáférést biztosít a felhőalapú tárhelyhez, így akár 60 napig visszanézhet videói előzményeibe az alkalmazáson keresztül. Csak a fontos értesítéseket kaphatja meg, és csökkentheti a téves riasztások számát a tevékenységi zónákkal és a személy-, háziállat-, csomag- és autóérzékeléssel. Ráadásul MINDEN tagsághoz tartozik lopásvédelmi biztosítás is, így ha ellopják a fényképezőgépét, INGYENESEN kicseréljük. Bármikor lemondható.
Biztonságos tagság nélkül élő közvetítést, alapvető mozgási figyelmeztetéseket és kétirányú hangot kap.

Valósághű videó
A 2K felbontás valósághű videókat biztosít, így láthatja, mi történik otthonában.

Valós idejű beszélgetések
A beépített hangszórókkal és mikrofonnal úgy beszélhet családjával és látogatóival, vagy kiűzheti a behatolókat az ingatlanból, mintha maga is ott lenne.

Erőteljes fényszóró
A beépített reflektorral akár 7 méteres területet is megvilágíthat. Döntse el, hogy automatikusan aktiválódik-e, amint mozgást észlel, vagy manuálisan aktiválja az alkalmazáson keresztül, hogy a behatolók ne tudjanak könnyen elrejtőzni.

Lopás kártérítés (Biztonságos tagság szükséges)
Komolyan vesszük a védelmét. Ezért minden Secure tagság ingyenes lopásvédelmet tartalmaz. Abban a valószínűtlen esetben, ha fényképezőgépét ellopják, kicseréljük.

Időjárásálló
Eső, nap, szél és hó – nem probléma. Tartós polikarbonát házunk, amely ugyanabból az anyagból készül, mint a golyóálló üvegben, lehetővé teszi, hogy fényképezőgépe zökkenőmentesen működjön -20°C és 45°C közötti hőmérsékleten.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen · Alkalmazás helye: Kültér · Bázisállomás (Smart Home): Nem szükséges · Felhő kapcsolat (SmartHome): Hersteller-spezifisch · Frekvencia (LOV): 2.4 GHz · Függőleges felbontás: 1520 pixel · Gyártói szín: Fehér · Jel szabvány: IP · Kamera típus: Kompakt kamera · Készlet tartalma: 2 db kamerával · Méret, magasság: 93.4 mm · Méret, mélység: 59.3 mm · Méret, szélesség: 53.1 mm · Tápellátás: Akku · Videó felügyeleti jellemzők: Fehér fényforrással, Infravörös LED-del, 2 irányú kommunikáció, Mikrofonnal, Hangszóróval, Elemes/akkumulátoros üzemmóddal, szirénával, Napelemmel · Vízszintes felbontás: 2688 pixel · Üzemi hőmérsékelti tartomány: -20...+45 °C

Szállítás tartalma: 3 x Arlo Essential kültéri kamera (2. generáció), 3 x Essential napelem töltőkábellel, USB töltőkábel, 3 x fali tartó és csavarkészlet, 3 x napelemes fali tartó és csavarkészlet, Gyors üzembe helyezési útmutató, Biztonsági matrica.                                               

Súly: 0.000kg

Típus: IP Kamera
Kültéri: Igen
Technológia: IP
Felbontás: 2K
Vandálbiztos: Nem
Audio ki/bemenet: Igen
Mikrofonnal: Igen
microSD-kártya foglalat: Nem
WiFi: Igen


Gyártói adatlap

Biztonságtechnika

Tulajdonság

WiFi: Igen
microSD-kártya foglalat: Nem
Mikrofonnal: Igen
Audio ki/bemenet: Igen
Vandálbiztos: Nem
Felbontás: 2K
Technológia: IP
Kültéri: Igen
Típus: IP Kamera
Gyártó: Arlo

Hasonló termékek