UAG Monarch Kevlar Samsung Galaxy S24 Ultra Mallard - - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
UAG Monarch Kevlar Samsung Galaxy S24 Ultra Mallard

UAG Monarch Kevlar Samsung Galaxy S24 Ultra Mallard

24 460 Ft
Készleten
Cikkszám: 241851
Szállítási idő: 6-8 munkanap
Kategória: Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Monarch Kevlar Samsung Galaxy S24 Ultra Mallard Tok, Samsung kompatibilis

A Monarch - a tökéletes, minden terepre alkalmas, strapabíró védőtáska. Prémium minőségű anyagokból készült a páratlan védelem érdekében. A Monarch lenyűgöző, többrétegű szerkezettel büszkélkedhet, beleértve az ütésálló magot, az összetéveszthetetlen, jellegzetes páncélkeretet, és DuPont™ Kevlar® rétegekkel van ellátva. A Monarch sorozat emellett polikarbonát nyírólemezt, ötvözött fém hardvert és ütésálló gumibevonatot tartalmaz. Készülj fel arra, hogy a Monarch modellel minden napot meghódíts, és határok nélkül fedezz fel mindent.

Többrétegű védelem

Tapadásos tapadás. Túlméretezett tapintású gombok

Vezeték nélküli töltés kompatibilis a legtöbb 3rd party vezeték nélküli töltővel. Precíz kivágás az S Pen teljes és könnyű eléréséhez

20 ft. Cseppvédelem (6 méter)

*A DuPont Oval Logo, DuPont™ és Kevlar® a DuPont de Nemours, Inc. leányvállalatainak védjegyei vagy bejegyzett védjegyei, amelyeket az Urban Armor Gear licenc alapján használ.

A "Designed for Samsung" engedélyt harmadik fél gyártóknak a Samsung Electronics Co., Ltd. kompatibilis tartozékok tervezésére és gyártására. A Samsung Electronics Co., Ltd. nem felel a tartozék tervezéséért, gyártójáért, minőségéért, működéséért, illetve a biztonsági és szabályozási előírásoknak való megfeleléséért. A tartozékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel forduljon a tartozék gyártójához.


Súly: 0.000kg

Típus: Tok
Gyártó / OS kompatibilitás: Samsung kompatibilis


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó kompatibilitás: Samsung, Samsung kompatibilis
Gyártó / OS kompatibilitás: Samsung kompatibilis
Típus: tok
Gyártó: UAG

Hasonló termékek