Ezviz H4 2K Wi-Fi Smart Home Camera - Biztonságtechnikai kamera - Biztonságtechnika - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Ezviz H4 2K Wi-Fi Smart Home Camera

Ezviz H4 2K Wi-Fi Smart Home Camera

31 970 Ft
Készleten
Cikkszám: 241316
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Kategória: Biztonságtechnika / Biztonságtechnikai kamera
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

H4 2K Wi-Fi Smart Home Camera Kültéri, 2K, Turret kamera, 2.8mm, IR30m, 12VDC, IP67, microSD-kártya foglalat, WiFi

Egyszerű, mégis megbízható biztonsági megoldás

A H4 dómkameraként szinte minden biztonsági igényt kielégítő értéket képvisel. A számos intelligens funkcióval, a technikailag fejlett 2K felbontással és a masszív kialakítással a megfelelő választás, ha nagyobb vagy forgalmasabb tereket szeretne lefedni. Ráadásul minden, ami fontos, szuper egyszerűen megtekinthető és kezelhető az EZVIZ mobilalkalmazásán keresztül.

Fedezzen le beltéren és kültéren egyaránt

Akár kültéren, akár beltéren védi otthonát vagy vállalkozását, a H4 kompakt és nagy teljesítményű biztonsági megoldásként szolgál, amely a 24/7-es nyugalom érdekében csatlakoztatható.

Készüléken belüli mesterséges intelligencia az okosabb észlelésért

A kamera fedélzeti AI-algoritmusa különösen a mozgó emberek és járművek azonosításában segít. Csökkenti a lehulló levelek vagy repülő rovarok által okozott riasztásokat, és tájékoztatja Önt, ha valaki engedély nélkül parkol az ingatlana területén.

Nehéz elveszíteni bármilyen fontos részletet

A kamera 2K látásmódot hozva, minden fényviszonyok között képes élénk, tiszta képeket előállítani. Még a napfény által hátulról megvilágított látogatók is tisztán láthatók, anélkül, hogy a túlságosan exponált háttérben sötétnek tűnnének.

Élénk színű részletek még éjszaka is

A sötétség leple alatt senki sem tud könnyen besurranni. Válasszon tetszése szerint a színes és az infravörös üzemmód között. Vagy állítsa a kamerát "intelligens éjjellátó" üzemmódba, így a látása mozgásérzékeléskor automatikusan átvált fekete-fehérről színesre.

Hallja, mi történik

Minden eddiginél könnyebben hallhatja és láthatja, mi történik a kertjében, bárhol is legyen. A beépített kettős mikrofon nagy lökést ad a H4-nek a hang tiszta vételében, a vételi távolságot figyelemre méltó 15 méterre növelve.

Ilyen egyszerű lehet az üdvözlés

Élvezze a kétirányú kommunikációt egyszerűen a telefonja segítségével. Vagy rögzítsen előre meghatározott hangüzeneteket, amelyek automatikusan lejátszódnak, amikor a kamera embereket észlel.

Mindent megteszünk az adatok és a magánélet védelme érdekében

A H4-et úgy terveztük, hogy minden magánterületet tiszteletben tartson, és adatai minden egyes byte-ját biztonságban tartsa. Az EZVIZ alkalmazásban beállíthatja a filmezést tiltó adatvédelmi zónákat, hogy a felvétel csak akkor történjen, amikor az megfelelő és engedélyezett. Eközben a felvételek a végétől a végéig teljes mértékben titkosítva vannak, hogy magánjellegűek és biztonságosak maradjanak.



Súly: 0.480kg

Kültéri: Igen
Felbontás: 2K
Kivitel: Turret kamera
Fókusztávolság: 2.8mm
Inframegvilágítás: 30m
Tápellátás: 12VDC
Vandálbiztos: Nem
Behatásvédelem: IP67
Audio ki/bemenet: Nem
Mikrofonnal: Nem
microSD-kártya foglalat: Igen
WiFi: Igen


Gyártói adatlap

Biztonságtechnika

Tulajdonság

WiFi: Igen
microSD-kártya foglalat: Igen
Mikrofonnal: Nem
Audio ki/bemenet: Nem
Behatásvédelem: IP67
Vandálbiztos: Nem
Tápellátás: 12VDC
Inframegvilágítás: 30m
Fókusztávolság: 2.8mm
Kivitel: Turret kamera
Felbontás: 2K
Kültéri: Igen
Gyártó: Ezviz

Hasonló termékek