iFi GO bar Kensei USB DAC - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
iFi GO bar Kensei USB DAC

iFi GO bar Kensei USB DAC

201 785 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 240512
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

GO bar Kensei USB DAC Erősítő

Kovácsolva a Masters of Audio számára.
GO bar Kensei olyan, mint egy legendás kard, amelyet aprólékosan kovácsoltak egy Kensei számára. Egy kardkovácsmester elkötelezettségét megtestesítve a tisztaságra, az egyensúlyra és a kifinomultságra összpontosítottunk, hogy felfedjük a zenéd valódi lényegét.

A legmodernebb japán hangfeldolgozási technológiával: K2HD, valamint továbbfejlesztett tápegység- és órajel-áramkörökkel, a Kensei a GO bar termékcsaládban a kifinomultsági utunk csúcsát képviseli.

Akár ingázik, akár távolról dolgozik, akár szórakozásból utazik, a GO bar Kensei tökéletesen hordozható megoldást kínál, hogy fejhallgatói élményét mennyei magasságokba emelje.

A Kensei egy japán kifejezés, amely angolul "Sword Saint"-nek (kardszentnek) fordítható, egy cím, amelyet azon elit kevesek kapnak, akik a kardforgatás mesterségét és művészetét a legjobb kardmesterekét is felülmúlják.

Astúdiófelvételek hangzásának újjáélesztése a legendás K2HD segítségével.
A digitális felvételek a tiszta tisztaságuk ellenére néha érzelmileg laposnak és élettelennek tűnnek.

A tekintélyes Victor Stúdió mérnökei, akiket zavarta az eredeti masterek és a digitális szubmesterek közötti érzékelhető érzelemhiány, megoldás keresésébe kezdtek.

Számtalan kész felvételt hasonlítottak össze aprólékosan, hallás alapján, ösztönös megérzésükre és emberi szakértelmükre hagyatkozva a másolatfelvételekkel.

Megoldásuk: a K2 Technology.

A K2 Technology eljárás gazdag, természetes harmóniákat varázsol a steril, leválasztott digitális hangzásba, olyan organikus minőséget adva hozzá, amelyhez foghatót senki más nem tudott.

A K2 Technology feldolgozás újjáéleszti a stúdiófelvételek hangzását, és újra életre kelti azt.

Testre szabva. Sweet Sound.
Hallgasd úgy, ahogyan szereted, négy testreszabott digitális szűrővel és két analóg feldolgozási móddal, amelyek mindegyike a különböző zenei műfajokban való élvezet fokozására van szabva.

  • Bit-tökéletes: Természetes hangzást biztosít, ideális minden műfajhoz.
  • GTO: Fokozza a hangzás részleteit és sűrűségét, különösen alkalmas a vokális zeneszámokhoz.
  • Minimum Phase: Melegebb hangzást eredményez, a Bit-Perfect és a Standard jellemzőit ötvözi, tökéletes a Soul és a Jazz számára.
  • Standard: Szorosabb hangzást biztosít kontrollált magas hangokkal, tökéletes popzenéhez és filmes OST-hez.

Tapasztalja meg a mellkasi basszust az XBass+ segítségével, és merüljön el a tágas hangmezőben az XSpace segítségével.

Advanced chip. Pontos órajel.
A GO bar Kensei DAC szekciója egy nagy teljesítményű, 16 magos XMOS mikrovezérlőt használ az USB bemenetről érkező hangadatok feldolgozására. Házon belüli csapatunk úgy programozta az XMOS firmware-t, hogy optimalizálja a hangminőséget és tökéletes partnerséget biztosítson a 32 bites Cirrus Logic DAC chipkészlettel.

Egy személyre szabott digitális szűrő minimalizálja az előkeltéseket és a csengő artefaktumokat. A GMT (Global Master Timing) precíziós órajelrendszerünk rendkívül alacsony jittert biztosít.

Támogatja a streamingnél magasabb hangformátumokat:

  • PCM akár 32 bites/384 kHz-ig
  • Natív DSD lejátszás DSD256-ig
  • 2x DXD
  • Teljes MQA dekódolás

Kompakt és erőteljes.
A GO Bar Kensei japán rozsdamentes acélból készült a maximális merevség érdekében.

Kompakt méreteivel (65 x 22 x 13,2 mm) megegyezik egy USB flash meghajtó méretével. Ezáltal tökéletes útitárssá válik a mobiltelefon, a táblagép vagy a MacBook Pro számára, és fejhallgató használata közben beleolvad az életedbe.

USB-C csatlakoztathatósága biztosítja a plug-and-play kényelmet, lehetővé téve a problémamentes használatot.

A GO Bar Kensei maximális kimeneti teljesítménye akár 477 mW is lehet, ami körülbelül 10-szer erősebb, mint egy iPhone 15-é.

Két teljesítményhangolási technológiát tartalmaz: iEMatch a nagy érzékenységű IEM-ek számára, és Turbo mód az energiaéhes fejhallgatók számára. Ez lehetővé teszi, hogy a prémium kategóriás fülhallgatók és fejhallgatók széles skáláját könnyedén meghódítsa.

Cut the Crosstalk.
Csatlakoztassa a GO bar Kensei-t 3,5 mm-es S-Balanced vagy 4,4 mm-es Balanced fejhallgató kimeneteken keresztül.

Az iFi exkluzív 3,5 mm-es S-Balanced technológiája 50%-kal csökkenti a keresztbeszólásokat és a zajt a hagyományos egyvégű fejhallgatókkal szemben.


Súly: 0.120kg

Típus: Erősítő


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

Típus: Erősítő
Gyártó: iFi

Hasonló termékek