Akyga 700W AK-B1-700 - Tápegység - Alkatrész - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Akyga 700W AK-B1-700

Akyga 700W AK-B1-700

19 546 Ft
Készleten
Cikkszám: 139279
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Alkatrész / Tápegység
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

700W AK-B1-700 700W, 12cm, Passzív PFC

Az Akyga® AK-B1-700BE a Basic sorozatból származó tápegység, 700 W-os teljesítménnyel. A készülék az egyik alapvető ATX Akyga tápegység, amelyet asztali számítógépek tápellátásra szánunk.

A tápegység 5 SATA-csatlakozóval, 2 MOLEX-csatlakozóval, egy mini-MOLEX-csatlakozóval, PCI-E 6-pólusú csatlakozóval, egy PCI-E 6 + 2-pólusú csatlakozóval, egy EPS12V 4 + 4-pólusú csatlakozóval és egy alaplapokhoz tervezett univerzális 24- pin csatlakozóval van ellátva. A készülék támogatja az ATX12V 2.31 verziót.

A termék beépített, csendes ventilátorral rendelkezik, amelynek átmérője 12 cm, így biztosítva az energiaellátás hatékony hűtését. Fel van szerelve egy kézi kapcsolóval is, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan leválaszd az eszközt az elektromos áramkörről, anélkül, hogy a tápkábelt kihúzd a konnektorból.

A termék lehetővé teszi a számítógép hatékony energiaellátását, míg számos védelem (OVP, OCP, OPP, OTP, SCP) és egy PFC-szűrő védi a számítógépet, és megakadályozza a számítógép hibás működését. Ennek eredményeként az áramellátás stabil és zökkenőmentesen működik.

A termék fekete színben kapható.


Súly: 1.760kg

Teljesítmény: 700 W
Ventillátor mérete: 12 cm
PFC: Passzív PFC


Gyártói adatlap

Tápegység

Számítógép tápegység:

A tápegység olyan készülék, amely az elektromos hálózat energiáját a rácsatlakoztatni kívánt eszköz által megkívánt jellegűre alakítja.

Az elektromos készülékek különféle feszültséget és áramerősséget igényelnek. Az elektronikus áramkörökkel ellátott berendezésekhez általában egyenfeszültség is szükséges; amit célszerűbb a hálózati váltakozó feszültség átalakításával, mint például akkumulátorokból biztosítani.

A tápegység (angolul Power Supply Unit, vagy röviden PSU) a számítástechnikában, (a "PC-ben") az az alkatrész, amely a számítógép működéséhez szükséges feszültségeket állítja elő.

- Külső tápegység (pl: Commodore 64-hez ill. laptophoz való)
- AT: ezeket az operációs rendszer nem tudta vezérelni, például nem tudta kikapcsolni. Ezeket 1996-ig; a P2-P3-as alaplapok koráig használták. (Az alaplapra 2 db 5 eres csatlakozóval kapcsolódik.) Ezek a tápegységek túlnyomó többségben ún. kapcsolóüzemű tápegységek voltak.
- ATX: az alaplap folyamatosan kap egy alacsony (+5 V) feszültséget, így lehetővé válik, hogy a gépet szoftveres úton leállítsuk, illetve külső hardveregység segítségével (pl. modem, hálózati kártya) felébresszük, tehát az alaplap tudja vezérelni a tápegységet. (Az alaplapra 2 × 10 vagy 2 × 12 és még egy 12 V-os ATX-csatlakozó (ez csak a 2 × 12 eresekre vonatkozik) eres csatlakozóval kapcsolódik, és mindegyikük kapcsolóüzemű.)
- BTX: ezeket a tápegységeket és alaplapokat jelenleg kezdték el forgalmazni, elterjedésére azonban még várni kell.
 



Alkatrész

Tulajdonság

PFC: Passzív PFC
Ventillátor mérete: 12 cm
Teljesítmény: 700 W
Gyártó: Akyga

Hasonló termékek