Canon HG-100TBR Tripod Grip - Digitális fényképezőgép tartozék - Fotó, Videó, Optika - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Canon HG-100TBR Tripod Grip

Canon HG-100TBR Tripod Grip

44 379 Ft
Készleten
Cikkszám: 228856
Szállítási idő: 5-8 munkanap
Kategória: Fotó, Videó, Optika / Digitális fényképezőgép tartozék
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

HG-100TBR Tripod Grip állvány

Filmezz magabiztosan, és használd ki a kreativitásod ezzel az egyedülálló állványmarkolattal, amely távvezérlést, állítható fejet és lenyűgöző ergonómiát kínálva gondoskodik stabil felvételkészítésről.

Kicsi, stabil és rendkívül rugalmas
Ezzel a kézi állványmarkolattal új és dinamikus módokon készíthetsz videofelvételeket és állóképeket, vezeték nélküli távvezérlő funkciója pedig kiemelkedő, kreatív sokoldalúságot tesz lehetővé.

Készíts videót új és kreatív módon
A forgatható vagy dönthető fejnek köszönhetően – amely adott szögben számos helyzetben rögzíthető –, az állványmarkolat kényelmes fogást biztosít.

Fedezz fel különféle látószögeket egykezes kezeléssel
Videoblogjaidhoz lehengerlően magas szögekből készíthetsz felvételt, emellett különböző módon rögzíthetsz külső mikrofont, így már csak arra kell koncentrálnod, hogy a legjobbat hozd ki belőle.

Nagyszerű ergonómia a hosszabb időn keresztüli felvétel- készítéshez
A kiváló kezelhetőséget biztosító, könnyű kialakítás révén megfelelőbb felvételeket készíthetsz, a 10 000 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően pedig kihasználhatod a távvezérlési lehetőségeket.


Súly: 0.000kg

Típus: állvány


Gyártói adatlap

Fotó, Videó, Optika

Tulajdonság

Típus: Állvány
Gyártó: Canon

Hasonló termékek