Kodak Mini Shot 3 Square Retro Instant Camera White - Digitális fényképezőgép - Fotó, Videó, Optika - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Kodak Mini Shot 3 Square Retro Instant Camera White

Kodak Mini Shot 3 Square Retro Instant Camera White

61 488 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 239125
Kategória: Fotó, Videó, Optika / Digitális fényképezőgép
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Mini Shot 3 Square Retro Instant Camera White Kompakt, Bluetooth, White

Kodak Mini Shot 3 Retro 2-AZ 1-BEN KÉSZÜLÉK: A Kodak Mini Shot 3 Retro segítségével bármikor és bárhol kiváló minőségű fényképeket készíthet és nyomtathat! Csodálatos felvételek elkészítése után közvetlenül kinyomtathatja azokat Kodak Mini Shot 3 Retro készülékéről VAGY csatlakozhat bármely mobileszközhöz Bluetooth-on keresztül, és közvetlenül a fotógalériából nyomtathat!

KIVÁLÓ FÉNYKÉPMINŐSÉG: A Kodak Mini Shot 4Pass technológiát használ, amely kiváló valódi fényképeket eredményez. 3 x 3 hüvelykes HD fényképeket nyomtathat laminált felületű szalagrétegekben. A fotók vízállóak és ujjállóak, így hosszú évekig kitartanak.

PRÓBÁLJA KI A KODAK ALKALMAZÁST: A Kodak alkalmazást ingyenesen letöltheti, és bárhol és bármikor nyomtathat! Díszítse ezeket az azonnali fotókat matricákkal, keretekkel és szűrőkkel az egyedi és szórakoztató hatás érdekében. Az alkalmazás iOS és Android készülékekkel kompatibilis.

A LEGJOBB FOTÓNYOMTATÓ: Csak a mobileszköz és a Kodak 4Pass kell ahhoz, hogy élvezze a mesés kinyomtatott fényképeket! Használja ezt a forradalmi eszközt beltéren, kültéren vagy professzionális stúdiókban a képek azonnali konvertálásához.


Súly: 0.000kg

Típus: Kompakt
Full HD: Nem
4K: Nem
Csak váz: Nem
WiFi: Nem
Bluetooth: Igen
NFC: Nem
Szín: White


Gyártói adatlap

Fotó, Videó, Optika

Tulajdonság

Gyártó: Kodak
Szín: White
NFC: Nem
Bluetooth: Igen
WiFi: Nem
Csak váz: Nem
4K: Nem
Full HD: Nem
Típus: Kompakt

Hasonló termékek