Xiaomi Falcon Supersonic Black - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Xiaomi Falcon Supersonic Black

Xiaomi Falcon Supersonic Black

212 853 Ft
Készleten
Cikkszám: 230774
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Falcon Supersonic Black Kijelző mérete: 1,28", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 20 ATM, Bluetooth, GPS, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 49,45x47,2x12,95mm

Erőteljes és precíz
GPS nyomkövetés.

Míg az olyan eszközök, amelyek csak L1 GPS-jeleket vesznek fel, egyesek számára elegendőek, köztudottan problémákat tapasztalnak a jelerősség és -konzisztencia terén magas fákkal vagy magas épületekkel rendelkező területeken – különösen, ha az eszköz fémvázzal rendelkezik.

Ez az oka annak, hogy az Amazfit Falcon mind az L1, mind az L5 GPS-jeleket rögzíti.
Ez a kétsávos pozicionálás lehetővé teszi, hogy az óra megőrizze a jel erősségét és egyenletességét még sűrű területeken is, például városokban a pontos GPS nyomkövetés érdekében, amelyet nem akadályoz a környezeti interferencia és az óra tartós titán teste.

A Zepp Coach egy saját fejlesztésű intelligens edzési algoritmus, amely személyre szabott útmutatást ad mesterséges intelligencia alapján, hogy segítse az edzést és a tudományosabb felépülést.
Nincs szükség tesztekre vagy erőnléti felmérésekre, mielőtt elkezdené – az edzésterv az Ön fizikai tulajdonságain és gyakorlati tapasztalatán alapul, így a kapott útmutatás az Ön személyére szabott.
A Zepp Coach figyelemmel kíséri fáradtsági szintjét, edzettségi szintjét és felkészültségi állapotát, és mindent megtesz, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt. Ha túlterhelt állapotba kerül, csökkentheti az ütemezett edzésterhelést - vagy akár szabadnapot is javasolhat -, hogy elkerülje a sérülés vagy a kiégés kockázatát.

Akár új, akár több éves edzési tapasztalattal rendelkezik, a Zepp CoachTM megadhatja azt a motivációt, tudást és magabiztosságot, amely a sportteljesítmény javításához és a jobb fitnesz szokások kialakításához szükséges.

Csatlakozás külső edzőeszközökhöz.
Itt az ideje, hogy fokozd a kardiójátékodat.Az Amazfit Falcon Bluetooth-on keresztül csatlakozhat professzionális edzőeszközökhöz, például pulzusmérő övekhez és kerékpáros mérőkhöz, így Ön professzionálisan közelítheti meg edzését.

Készítsen terveket saját edzéssablonjaihoz 11 különböző sportághoz.
Ossza fel a sablonokat bemelegítési, edzési, pihenési, helyreállítási és bemelegítési szakaszokra.
A lépéseket akár 30-szor is meg lehet ismételni sablononként.
Állítsa be az órát emlékeztetők küldésére vagy a teljesítménymutatók alapján a fokozatok automatikus váltására.
Hozzon létre intervallum edzés sablonokat közvetlenül az óráján.

Egy edzőterempartner, akire megbízhat.
Az Amazfit Falcon képes automatikusan felismerni a mozdulatokat és megszámolni több tucat erősítő gyakorlat4 ismétlődését, amelyek közül sok állítható variációval rendelkezik a Zepp alkalmazásban.
Az óra nyomon követheti az ismétlésszámot, a sorozatokat és a pihenőidőt – edzés után pedig a Zepp App megmutatja az Ön által edzett izomcsoportot, hogy az edzést célzottan és hatékonyan tartsa.

150+ sportmód.
Az intenzív, nagy sebességű vízisportoktól, például a Kite Surfingtől a Golf Swing módon át az erősportolóknak szánt triatlon módig – bármilyen tevékenységgel is bontsd ki a szárnyaidat, az Amazfit Falconon valószínűleg találsz hozzá megfelelő sportolási módot.
A kijelző ébren marad a sport mód használata során, így könnyen ellenőrizheti adatait.
Az óra beállítható úgy, hogy a sport módból 6 adatot továbbítson Bluetooth fejhallgatón keresztül. Tartsa lépést az olyan mérésekkel, mint a távolság, időtartam és sok más, valós időben, anélkül, hogy felemelné a csuklóját.

Tároljon zenét az óráján, és hallgassa Bluetooth fejhallgatón keresztül.

Nézze meg, hogyan dönti meg saját rekordjait minden alkalommal, amikor befűzi futócipőjét. A Track Run mód professzionális teljesítményadatokat biztosít minden körben, például időt, távolságot és ütemet.
És attól függően, hogy a versenypályán melyik sávon futni választ, az óra algoritmusa automatikusan korrigálni tudja a pályát és a távolságot, hogy pontosan megfeleljen a kiválasztott sávnak, ha a helymeghatározó jelek pillanatnyilag gyengülnek.

A szabadtéri edzés ütemezésekor keresse meg a Zepp Appban a tervezett helyszín térképét, és töltse le az órára.
Kültéri sportolási módban az Ön pozíciójaez megjelenik a térképen, és valós időben frissül, ahogy mozog.
Még egy megfelelő importált útvonalfájlt is kiválaszthat, hogy egy adott útvonalon navigáljon a térképen.

Importáljon útvonalfájlt az órára a Zepp alkalmazásból, és valós időben navigáljon benne.
Kövesse nyomon egyedi mozgását GPS segítségével valós időben, közvetlenül a képernyőn.
Ha siet, nézze meg a legrövidebb egyenest az utazás kiindulási pontjához.

Teljesítmény áttekintése.
Miután befejezte az edzést, a PeakBeatsTMworkout edzésállapot-algoritmus adatokon keresztül összegzi teljesítményét, beleértve a maximális oxigénfelvételt (VO2 Max), a teljes felépülési időt, az edzésterhelést és az edzési hatást, hogy segítsen megérteni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a felépülést. , haladás és erőfeszítés kapacitása.

Zafír kristály üvegből készült csábító képernyő.
Kifinomult, királyi és készen áll arra, hogy a legkeményebb edzéseket is kibírja, az óra zafírkristályüveg képernyőjének Mohs-keménysége kilenc a lehetséges tízből – ami az ásványi keménységi skálán a gyémánt alá helyezi.

HD tisztaság.
Akár futással kezdi a napot a reggeli napfényben, akár hazabiciklizik egy késő esti edzőtermi edzés után, a nagy HD AMOLED képernyő rendkívül tiszta, akár 1000 nit fényerővel.
Válasszon egy megfelelő állandó kijelzővel rendelkező óralapot12, hogy szemmel tartsa az Ön számára fontos dátumokat.

20 ATM
Vízálló.

Viselje az Amazfit Falcont úszás, szörfözés vagy nagy sebességű vízi sportok, például jet-skizés közben.Akár 200 méteres víznyomásnak is ellenálló karóra hardvere még olyan teszteken is átment, amelyek bizonyították, hogy elég szívós ahhoz, hogy ellenálljon a merülésnek.

Az akkumulátor teljesítménye maximális teljesítmény mellett.
Az Amazfit Falcon rendelkezik azzal a kitartással, hogy egyetlen feltöltéssel akár két hétig is elérje céljait, köszönhetően a nagy kapacitású, 500 mAh-s akkumulátornak.





Súly: 0.000kg

Kijelző mérete: 1,28 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: >1 hét
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 20 ATM
Wi-Fi: Nem
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Nem
SIM foglalat: Nem
NFC: Nem
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Nem
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Nem
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 49,45x47,2x12,95 mm


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Gyártó: Xiaomi
Tok mérete: 49,45x47,2x12,95 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Nem
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Nem
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Nem
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Nem
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Nem
Vízállósági szabvány: 20 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: >1 hét
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,28 "

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Xiaomi Falcon Supersonic Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Xiaomi Falcon Supersonic Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Xiaomi Falcon Supersonic Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Xiaomi Falcon Supersonic Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Xiaomi Falcon Supersonic Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Xiaomi Falcon Supersonic Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Xiaomi Falcon Supersonic Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Xiaomi Falcon Supersonic Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Xiaomi Falcon Supersonic Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.