GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

38 698 Ft
Készleten
Cikkszám: 221084
Szállítási idő: 1 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Kids Sun Ultra 4G Blue Kijelző mérete: 1,85", Android, Cseppálló, IP67, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, SIM, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Zene vezérlése, Tok mérete: 56x43x16,5mm

Garett Kids Sun Ultra 4G
Egy okosóra gyerekeknek, amely hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszú távú használatot gyakori újratöltés nélkül. Nagy és könnyen olvasható IPS kijelzője van, amely kiváló képminőséget garantál. A készülék egyszerűen használható alkalmazásokat tesz lehetővé, köztük a WhatsAppot is, köszönhetően a 4G/LTE technológiának. Az óra biometrikus méréseket is végez, hogy figyelemmel kísérje a viselő egészségét.

Állandó kapcsolat és biztonság
A GPS technológia lehetővé teszi a szülőknek, hogy távolról nyomon kövessék és ellenőrizzék gyermekük tartózkodási helyét. Ezenkívül a geokerítés funkció lehetővé teszi, hogy beállíts egy biztonságos területet gyermeked mozgásához. Ha a területen kívülre megy, a szülő értesítést kap. A 4G LTE egyik előnye az is, hogy lehetőséget biztosít hívások indítására és fogadására. Ez az ideális megoldás az aggódó szülőknek, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy gyermekük mindig biztonságban van.

Tartós és nagy kapacitású akkumulátor
A Garett Kids Sun Ultra 4G egy okosóra gyerekeknek, amely nemcsak támogatja a népszerű WhatsApp alkalmazást, hanem hosszantartó 900 mAh-s akkumulátorral is rendelkezik, amely hosszú viseleti időt biztosít. Ez lehetővé teszi az óra hosszú ideig tartó működését gyakori újratöltés nélkül, ami különösen hasznos hosszú utazásokhoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Tiszta kijelző és kényelmes használat
Az óra versenyképes méretű kijelzőjével tűnik ki, amely 0,4 hüvelykkel nagyobb, mint az előző KIDS modelleké és a versenytársaké. A könnyen olvasható 1,85 hüvelykes HD IPS kijelző tökéletesen éles és tiszta képet nyújt, ami nagyon kényelmessé és élvezetessé teszi a használatot.

Biometrikus mérések
A biometrikus mérések biztosítják az egészség ellenőrzését mindenkor. Az óra szívritmusmérővel, pulzoximéterrel, vérnyomásmérővel és hőmérővel van felszerelve. A mérési eredményeket közvetlenül az órán lehet ellenőrizni. Ez lehetővé teszi a szülőknek, hogy folyamatosan figyeljék gyermekük egészségét és szükség esetén konzultáljanak orvossal, miközben a fiatal gyerekek könnyen nyomon követhetik eredményeiket.

Sokkal vonzóbb funkciók
Ez a modell számos hasznos funkcióval rendelkezik, többek között az ARC FELOLDÁS-sal (FACE UNLOCK), amely lehetővé teszi a képernyő feloldását az arcoddal. Az óra Androidon fut, ami lehetővé teszi a bővített funkciókat, mint például a zene és a fotók feltöltése vagy a saját háttérkép beállítása. A lépésszámláló segít gyermekednek nyomon követni tevékenységét, az órarend funkció pedig segít megszervezni az iskolai munkát. Az órának beépített matematikai játéka, hangrögzítője és kamerája van, így kicsid fejleszti kreativitását.


Súly: 0.000kg

Kijelző mérete: 1,85 "
iOS kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Vízállóság: Cseppálló
Vízállósági szabvány: IP67
Wi-Fi: Igen
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Nem
SIM foglalat: Igen
NFC: Nem
Pulzusmérő: Nem
Gyorsulásmérő: Nem
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Nem
Elégetett kalória kijelzés: Nem
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 56x43x16,5 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó: GARETT
Tok mérete: 56x43x16,5 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Nem
Magasságmérő: Nem
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Nem
Pulzusmérő: Nem
NFC: Nem
SIM foglalat: Igen
Gyroscope: Nem
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Igen
Vízállósági szabvány: IP67
Vízállóság: Cseppálló
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Nem
Kijelző mérete: 1,85 "

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere GARETT Kids Sun Ultra 4G Blue

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.