GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

40 418 Ft
Készleten
Cikkszám: 206828
Szállítási idő: 1 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

VERONA Smartwatch Gold Steel Kijelző mérete: 1,3", iOS, Android, 4 nap - 1 hét, Vízálló, IP67, Bluetooth, Pulzusmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Zene vezérlése, Tok mérete: 50x45x6,8mm

Garett Verona okosóra - Az Ön napi társa
Szeress bele a Garett cég legújabb ajánlatába! Nézzen ki elegánsan minden helyzetben: az irodában, egy edzésen vagy koncerten, és ráadásul hagyja, hogy kényeztesse magát okosórája kivételes technológiájával. Ellenőrizze az időjárási információkat és az alapvető dolgokat, távolról vezérelje az alkalmazásokat a telefonjáról, és élvezze a könnyű használatot.

Modern technológia
Az 1,3"-os AMOLED kijelzőnek köszönhetően a Garett Verona élénk színekkel, kiváló fekete mélységgel és kiváló betekintési szögekkel gazdagítja mindennapi életét. Ez a fajta képernyő elsősorban az érintésre adott figyelemre méltó válaszsebességéről ismert. A képek és ikonok zökkenőmentes átmenete sokkal élvezetesebbé teszi például az edzéssorozatot a 22 sportmód egyikével vagy a légzőgyakorlat funkcióval. Bármikor megnézheti tevékenységelőzményeit az összes edzésre vonatkozó információkkal.

Mindig látható
A mindig látható funkcióval folyamatosan hozzáférhet az órához és a naptárhoz, és kiválaszthatja a tárcsázási stílust, hogy a Garett Verona mindig jól nézzen ki a kezén. Ébressze fel a képernyőt egy csuklómozdulattal, és figyelje tevékenységét, alvását vagy menstruációs ciklusát, de ami a legfontosabb, mindig legyen bekapcsolva! Ezenkívül ez a gyönyörű női okosóra az új stopperóra, ébresztőóra és időzítő egyben, és képességei messze meghaladják a hagyományos óra funkcióit.

El fogod felejteni, hogy a csuklódon van
A Garett Verona okosóra egy ultravékony kialakítás, amely hihetetlenül könnyű a legújabb technológiák, például az 1.3 hüvelykes AMOLED kijelző használata miatt. Ezáltal a készülék rendkívül modernnek és stílusosnak tűnik, anélkül, hogy megterhelné a csuklóját, így kellemes viseletet viselni. Néha még azt is elfelejtheti, hogy viseli, de nem kell aggódnia, ha esőben megy vele - IP67 vízállósági besorolása garantálja a fröccsenéssel vagy porrészecskékkel szembeni ellenállást. Nem számít, ki vagy, vagy mire van szükséged, Garett Verona megfelel az elvárásaidnak, és kiegészít minden alkotást.

Elegáns és kényelmes
Itt talál valamit az Ön számára, mivel a Garett női okosóra akár hét színes változatban is elérhető. Ez a fajta azt jelenti, hogy a készülék elegánsnak és sportosnak is tűnhet, ami pontosan így akarja. Ha eddig nem találta meg az Önnek megfelelő órát, akkor most megtalálta a megoldást. Tökéletes megjelenés, miközben távolról vezérelheti zenéjét vagy kameráját a telefonján! Érezd jól magad nélkülözhetetlen társad segítségével.

Takarítson meg energiát
Az új óra akkumulátora rendkívül tartós, így nem kell újratölteni akár hét napig tartó működéshez! Ez egy környezetbarát megoldás, amely energiát takarít meg, és gondoskodik a bolygóról is. Most már elfelejtheti, hogy folyamatosan töltőt hord a pénztárcájában, vagy ellenőrzi az akkumulátor töltöttségét, és ehelyett vérnyomásmérővel, pulzoximéterrel vagy pulzusmérővel figyelheti pulzusát és egyéb paramétereit. Csak ne felejtsd el feltölteni a saját akkumulátoraidat!


Súly: 0.000kg

Kijelző mérete: 1,3 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: 4 nap - 1 hét
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: IP67
Wi-Fi: Nem
Bluetooth: Igen
GPS: Nem
Gyroscope: Nem
SIM foglalat: Nem
NFC: Nem
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Nem
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Nem
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Nem
Elégetett kalória kijelzés: Nem
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 50x45x6,8 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó: GARETT
Tok mérete: 50x45x6,8 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Nem
Magasságmérő: Nem
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Nem
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Nem
Pulzusmérő: Igen
NFC: Nem
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Nem
GPS: Nem
Bluetooth: Igen
WI-FI: Nem
Vízállósági szabvány: IP67
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: 4 nap - 1 hét
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,3 "

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere GARETT VERONA Smartwatch Gold Steel

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.