GARETT GRS Smartwatch Black - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
GARETT GRS Smartwatch Black

GARETT GRS Smartwatch Black

40 418 Ft
Készleten
Cikkszám: 206823
Szállítási idő: 1 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

GRS Smartwatch Black Kijelző mérete: 1,3", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, IP68, Bluetooth, GPS, Pulzusmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Zene vezérlése, Tok mérete: 54,5x51x15mm

Smartwatch GRS Egy óra aktív emberek számára
A Smartwatch GRS egy óra azok számára, akik folyamatosan mozgásban vannak. Tartós és vízálló, így nemcsak a legigényesebb túrák, hanem a sportedzések során is hasznosnak bizonyul. Segítségével számos funkcióval gondoskodik az egészségéről, mint például a pulzusmérő, a pulzoximéter és az alvásfigyelő.

IPS 1,3" kijelző
A GRS okosóra a legkorszerűbb 1,3"-os IPS kijelzővel van felszerelve, amely segít kényelmesen használni a stoppert, az időzítőt vagy ellenőrizni az időjárási információkat. Az 1,3"-os képernyő elég kicsi ahhoz, hogy könnyen elférjen a csuklóján. Az In-Plane-Switched (IPS) mátrix viszont kiváló képminőséget, pontos színvisszaadást és széles betekintési szöget biztosít. Ennek eredményeként mindig könnyen hozzáférhet a legszükségesebb funkciókhoz.

IP68 vízállóság
A Garett GRS órával nem kell aggódnod az okosórád tartóssága miatt. Ez a könnyű és praktikus eszköz vízálló. Használhatja az időjárástól vagy más igényes körülményektől függetlenül. A GRS okosóra vízállóságát IP68-ra állították be. Ez azt jelenti, hogy ellenáll az esőnek, a vízbe merítésnek, valamint a különböző típusú poroknak. Jól fog teljesíteni a legintenzívebb túrák és szabadtéri sportedzések során.

20 sport mód
Ha szereted a fizikai aktivitást, a GRS okosóra tökéletes választás lesz számodra. A 20 sportmód közül választhat. Választhat többek között futás, kerékpározás, álló kerékpár, korcsolyázás, gyaloglás, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz, foci, röplabda, kihagyás vagy jóga közül. Az okosóra figyeli az aktivitásodat, méri a megtett távolságot, számolja az elégetett kalóriákat, és pulzusmérővel és pulzoximéter funkcióval gondoskodik a biztonságodról.

Tartós akkumulátor - akár 10 óra használat GPS módban
Garett kielégítette azoknak az embereknek az igényeit, akiknek van egy utazói csíkja. A Garett GRS okosóra rendkívül tartós akkumulátorral rendelkezik. Hosszú utakra viheti magával az ismeretlenbe, és ne aggódjon a berendezés töltöttségi szintje miatt. Az óra akár 10 órán keresztül is működik GPS módban. A hosszú távú expedíciók során folyamatosan irányíthatja útvonalát. A berendezés lehetővé teszi, hogy szabadon fedezze fel azokat a helyeket, ahol nincs könnyű hozzáférés a villamos energiához

Tartós tok és heveder
A GRS okosóra rendkívül fontos előnye a kialakítása is, amely biztosítja, hogy az óra elkísérhessen a legintenzívebb expedíciókon vagy edzéseken. Az okosóra nagyon tartós tokkal, valamint szíjjal rendelkezik. Ezellenáll az ütéseknek és a kisebb szennyeződéseknek. A kényelmes heveder kényelmessé teszi a viselést bármilyen fizikai tevékenység során. A GRS okosórának több színes változata is van, így kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt.


Súly: 0.000kg

Kijelző mérete: 1,3 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: >1 hét
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: IP68
Wi-Fi: Nem
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Nem
SIM foglalat: Nem
NFC: Nem
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Nem
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Nem
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Nem
Elégetett kalória kijelzés: Nem
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 54,5x51x15 mm


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Gyártó: GARETT
Tok mérete: 54,5x51x15 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Nem
Magasságmérő: Nem
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Nem
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Nem
Pulzusmérő: Igen
NFC: Nem
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Nem
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Nem
Vízállósági szabvány: IP68
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: >1 hét
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,3 "

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere GARETT GRS Smartwatch Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere GARETT GRS Smartwatch Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere GARETT GRS Smartwatch Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere GARETT GRS Smartwatch Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere GARETT GRS Smartwatch Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere GARETT GRS Smartwatch Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása GARETT GRS Smartwatch Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS GARETT GRS Smartwatch Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere GARETT GRS Smartwatch Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.