FIXED Universal waterproof case for Interphone QUIKLOX Waterproof mobile phones, black - - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
FIXED Universal waterproof case for Interphone QUIKLOX Waterproof mobile phones, black

FIXED Universal waterproof case for Interphone QUIKLOX Waterproof mobile phones, black

39 761 Ft
Készleten
Cikkszám: 228018
Szállítási idő: 7-9 munkanap
Kategória: Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Universal waterproof case for Interphone QUIKLOX Waterproof mobile phones, black Tok, Univerzális

Az extra tartós és vízálló tokot legfeljebb 7" méretű okostelefonokhoz úgy tervezték, hogy az Interphone QUIKLOX gyorskioldó rendszer segítségével motorkerékpárra vagy kerékpárra lehessen rögzíteni.

A tok edzett műanyagból készült, a zárást pedig dupla cipzárral oldották meg, így biztonságosan véd minden ütéstől, portól, esőtől és hótól. A tok alsó részén található töltőcsatlakozóhoz való hozzáférésnek köszönhetően kényelmesen töltheti telefonját vezetés közben.

A tok felső részében egy legfeljebb 7 hüvelykes mobiltelefon számára van hely, amelynek kiváló minőségű átlátszó fóliája védi a képernyőt, ugyanakkor lehetővé teszi az összes érintésérzékeny funkciójú képernyő teljes körű használatát.

A tok belsejében tárolóhely van a felszerelésének, egy osztott zsebbel a tárgyak jobb rendszerezése érdekében. Így például mindig kéznél lesznek a kulcsai vagy a pénztárcája. A táska kompatibilis az összes QUIKLOX tartóval és az új rezgésgátló modullal a még nagyobb rezgés elleni védelem érdekében.

A tartóra történő rögzítés után egyszerűen elfordítja a tokot, és az szilárdan rögzül a tartóhoz. Ugyanilyen gyorsan lecsatolja a tokot az utazás után.


Súly: 0.000kg

Típus: Tok
Gyártó / OS kompatibilitás: Univerzális


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó kompatibilitás: Univerzális
Gyártó / OS kompatibilitás: Univerzális
Típus: tok
Gyártó: FIXED

Hasonló termékek