Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

632 439 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 220760
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Xperia 1 V 256GB DualSIM Black okostelefon, Android, 6,5", Hátlapi kamera:48 +12 +12MP, Előlapi kamera:12MP, RAM:12GB, ROM:256GB, MicroSDXC, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 187g, Magyar menü, Angol menü, Gamer

Sony Xperia 1 V

Új generációs érzékelő. Új generációs képalkotási technológia.
A következő generációs Exmor T for mobile érzékelőnek és a számítógépes feldolgozásnak köszönhetően az Xperia 1 V korábban lehetetlennek gondolt minőségű képeket készít gyenge megvilágításnál, kevesebb zajjal és szélesebb dinamikatartománnyal – a videóknál pedig mozifilmes színvilággal. Képalkotó képességét számos más funkció egészíti ki, a magával ragadó szórakozástól a funkcionális felületkiképzésig.

Még soha nem látott képminőség
Az Xperia 1 V forradalmi Exmor T for mobile képérzékelője innovatív, 2-rétegű tranzisztoros pixeltechnológiával készült – egy a fotódiódának, egy a fotótranzisztornak –, így kétszer jobb, mint elődje gyenge fényviszonyok mellett, kevesebb zajjal. Emberek, állatok, városképek, tájképek: örökítsd meg gyönyörűen a világodat.

Mozifilmes színvilágú és tónusú videók
S-Cinetone for mobile

A Sony Cinema Line kameráinak technológiája segítségével az S-Cinetone for mobile lehetővé teszi, hogy gyönyörű bőrtónusú és mozifilmes látványvilágú videókat készíts, bonyolult gradációs utómunkálatok nélkül.

Magával ragadó szórakozás
21:9 képarányú, széles, 4K HDR, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú OLED-kijelzőjével5 és prémium hangtechnológiájával az Xperia 1 V lehetővé teszi, hogy valóban elmerülj a filmekben, sorozatokban, zenében és játékokban.

Üveg funkcionális felületkiképzéssel
Az Xperia 1 V innovatív texturált felülettel rendelkezik, amely megváltoztatja az okostelefon érzetét a kezedben. Dekoratív, mégis tartós, biztosabb a fogása és gyönyörűen néz ki.

Dizájn
Fedezd fel a funkcionális felületkiképzést

Az Xperia 1 V készüléken minden részletet, felületet, textúrát és formát gondosan átgondoltunk, hogy fokozzuk a felhasználói élményt.

Üveg funkcionális felületkiképzéssel
A stílusos matt felületű Xperia 1 V készülékben használt anyagok az esztétikai vonzerőt kifogástalan teljesítménnyel ötvözik.

Nagyobb kényelem és jobb fogás
A különlegesen texturált felület jó fogást biztosít, akár fotózol, internetezel, akár appokat használsz.

Mindennapi tartósság
A matt fényezésű, edzett üveg texturált felületén apró domború formák vannak, amelyek ellenállóbbá teszik az ujjlenyomatokkal és karcolásokkal szemben.

Fényképezőgép-szerű megjelenés és érzet
Az Xperia 1 V hátlapján található fém kameraház minden egyes objektívet világosan körülhatárol, és masszív, kiváló minőségű érzetet kelt, melye a Sony Full Frame Alpha fényképezőgépekre emlékeztet.

Prémium stílus praktikus megoldásokkal
A stílusos, mégis funkcionális dizájnelemek közé tartozik az egyszerű fotózást biztosító exponálógomb, valamint a biztos fogás érdekében a telefon fémkeretébe vésett V alakú barázdák.

Fényképezőgépek
A következő generációs érzékelő minden eddiginél több fényt rögzít

Az Xperia 1 V készülékben a Sony által kifejlesztett, teljesen új Exmor T for mobile érzékelő az MI-alapú feldolgozással együtt hozzájárul ahhoz, hogy a képminőség kétszer olyan jó legyen gyenge fényviszonyok között, mint elődjénél. Ezenkívül kivételes színvilágot tesz lehetővé.

Az innovatív érzékelő és a fejlett feldolgozás találkozása
Az új érzékelőt a legújabb számítógépes feldolgozás támogatja, amely csökkenti a zajt és növeli a dinamikatartományt gyenge fényviszonyok között, az eredmény pedig olyan lenyűgöző, amilyet okostelefonon még soha nem láttunk.

Csodálatos felvételek még sötétben is
A zajcsökkentést és a dinamikatartomány növelését szolgáló legújabb számítógépes feldolgozással ez a funkció lehetővé teszi, hogy világos képeket készíts olyan sötétben is, ahol a részletek puszta szemmel alig láthatók.

6 előre beállított megjelenés, akárcsak az Alpha esetében
Néhány Alpha fényképezőgéphez hasonlóan az Xperia 1 V is rendelkezik Creative Look funkcióval, amely 6 előre beállított megjelenést kínál a fotók és videók készítésekor. Ráadásul ezeket a beállításokat a kreatív elképzeléseidhez igazíthatod, így időt takaríthatsz meg az utómunka során, és a felvételek elkészítése után azonnal megoszthatod munkádat a közösségi médiában

Felvétel 4K HDR 120 fps-sel
Nem kell kompromisszumot kötni a minőség terén – az Xperia 1 V-tel minden objektívvel lenyűgöző videókat készíthetsz 4K HDR 120 fps sebességgel. A képkockasebesség beállításával akár ötszörös lassítású felvételt is készíthetsz.

Tartalomkészítés többféle objektívvel
Az Xperia 1 V nagylátószögű, 24 mm-es objektívje az új Exmor T for mobile szenzorral párosul, 2-rétegű tranzisztoros pixeltechnológiával. A rendszert a 16 mm-es ultraszéles, valamint a 85 – 125 mm-es valódi optikai zoomolásra képes teleobjektív egészíti ki. Mindegyik fő objektívet 4K HDR 120 fps videofelvétel3, Szem AF funkció, valós idejű témakövetés és ZEISS T tükröződésgátló bevonat jellemzi, amely hozzájárul a képek kiváló optikai minőségéhez azáltal, hogy minimalizálja a nem kívánt hatásokat, például a tükröződéseket. A kamerarendszert egy továbbfejlesztett,  megapixeles előlapi kamera teszi teljessé.

Valódi optikai zoom-objektív képromlás nélkül
Az Xperia 1 V 85-125 mm-es valódi optikai zoom funkciójával digitális képromlás nélkül készíthetők képek 85 mm és 125 mm között. Az optikai stabilizálás, a valós idejű Szem AF és követés5 kombinációja ideálissá teszi a kamerát bokeh-hatással rendelkező portrék készítéséhez.

Nézd meg, mit jelent a továbbfejlesztett MI
A hagyományos feldolgozást a legújabb mesterséges intelligencia támogatja a kivételes eredmények elérése érdekében. A gyors és pontos automatikus fókuszáláshoz szükséges mélységinformációk pontos kiszámítása mellett a mesterséges intelligencia most már az automatikus expozíciót is kiszámítja. Ezenkívül pontos színreprodukciót biztosít még összetett fényviszonyok mellett is.

Gyönyörű bőrtónusok
Az Xperia 1 V hihetetlenül természetes bőrtónusokat tud elérni különböző fényviszonyok mellett.

Készíts rázkódásmentes videót
Az Xperia 1 V a legújabb Optical SteadyShot technológiát kínálja FlawlessEye funkcióval, amely a képérzékelő fokozott kiolvasási sebességét és a Sony saját eredeti algoritmusát ötvözve valósít meg optikai képstabilizálást. Az eredmény: hihetetlenül sima, remegésmentes videofelvétel.

Profi technológia az Alpha fényképezőgépekből
Az Xperia 1 V fejlesztésében a legújabb Alpha 1 fényképezőgépeket megalkotó, az iparági vezető autofókusz-technológiáról ismert mérnökök is részt vettek, és a fejlesztés során figyelembe vették a profi fotósok meglátásait is, akik hozzájárultak a technológia finomhangolásához, valamint a jobb fényképezési élményhez és eredményekhez. Ahogyan az Alpha fényképezőgépeket használó fotósok is minden objektívtől elvárják ugyanazt a teljesítményt, az Xperia 1 V mindegyik objektíve is ugyanolyan AF-képességet nyújt.

A tökéletes okostelefon vloggereknek
Ha élőben streamelő vlogger vagy, az Xperia 1 V számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik az életed és javítják a tartalmaidat. A vlogmonitor és egy Bluetooth markolat, például a GP-VPT2BT pedig még több kreatív lehetőséget és még nagyobb szabadságot tesz lehetővé a felvételkészítésnél.

Hang & kép
Az okostelefonos szórakozás csúcsa

A Sony páratlan film- és a zeneipari szakértelmére támaszkodva az Xperia 1 V egyaránt kivételes szórakozást nyújt, akár filmet nézel, akár a kedvenc zenéidet hallgatod.

Hagyd, hogy lenyűgözzön a 120 Hz-es képfrissítésű 4K HDR OLED-kijelző
Az Xperia 1 V 4K HDR, 120 Hz-es képfrissítésű 6,5"-os, 21:9 képarányú, széles OLED-kijelzőjén nincs a látványt zavaró bevágás, így teljes mértékben elmerülhetsz a filmekben és sorozatokban. A BRAVIA HDR remaster technológiával az X1™ for mobile még több kontrasztot, színt és tisztaságot biztosít, még a streamingtartalmak esetében is.

A valós idejű HDR-korrekció jobb képeket biztosít bármilyen környezetben
A valós idejű HDR Drive reprodukálja a túl- és alulexponált területek gradációját, és egyenletesen jeleníti meg azokat. A környezetnek megfelelő kontraszt növelésével a láthatóságot is javítja. Mostantól támogatja a HDR10-et és a HLG-t is, ami több streaming szolgáltatásra és az Xperia 1 V készülékkel rögzített HDR-videókra is kiterjed.

Professzionális szintű színreprodukció
Tapasztald meg a minden korábbinál precízebb színhelyességet a Creator üzemmódban "CineAlta technológiával". A technológia hasonlít a vezető hollywoodi stúdiókban használt, professzionális Sony színes monitorok színreprodukciójához. Így pontosan az alkotó elképzeléseinek megfelelő színvisszaadással szórakozhatsz. A kijelző elszíneződésének elkerülése érdekében minden Xperia 1 V speciális fehéregyensúly-kalibráláson megy keresztül a gyártás során, hogy megfeleljen a professzionális igényeknek.

Streameld a legújabb filmeket a BRAVIA CORE szolgáltatással
A BRAVIA CORE szolgáltatás menetközben kínál kivételes szórakozási lehetőséget az Xperia készülékeden. Ez az a mobiltartalom-szolgáltatás, amire mindvégig vártál. Az Xperia 1 V készülékkel és a BRAVIA CORE szolgáltatással 4K-minőségben élvezheted a filmeket: válassz több száz új megjelenés vagy klasszikus közül, lépj be a színfalak mögé a Studio Access-szel, vagy éld át az IMAX minőséget.

Hozzon ki még többet zenei gyűjteményéből
A továbbfejlesztett hardverrel és számos prémiumkategóriás audiotechnológiával rendelkező Xperia 1 V a hangszórókon keresztül, vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is kiváló hangminőséget nyújt.

Tiszta, erőteljes hangzás a beépített sztereó hangszórókból
Az Xperia 1 V fejlett, nagy teljesítményű erősítője javítja a hangzás szélességét és mélységét, valamint a mély és magas frekvenciák terjedelmét, ezáltal dinamikusabb és tisztább hangzást biztosít. Így külön külső hangszórók nélkül élvezheted a filmeket és a zenét.

3,5 mm-es audiocsatlakozó a vezetékes zenehallgatáshoz
A kiváló minőségű anyagok és elektronikai alkatrészek felhasználásával készült Xperia 1 V 3,5 mm-es audiocsatlakozója lehetővé teszi a csak vezetékes fejhallgatóval elérhető Hi-Fi hangminőség élvezetét.

Kiváló hangminőség és stabil kapcsolat, akár vezeték nélkül is
A Sony vezeték nélküli fejhallgatóját az Xperia 1 V készülékhez csatlakoztatva kiváló minőségű hangzást élvezhetsz, akár vezeték nélkül is. Az olyan helyzetekben, amikor a kapcsolat valószínűleg instabillá válik, például tömegben, átmenetileg csökkenti az adatmennyiséget és prioritást ad a kapcsolatnak, így biztosítva a magas hangminőséget és a kevesebb megszakítást.

Élvezd a 360 Reality Audio hangzást úgy, ahogy te szeretnéd
Az Xperia 1 V készülékkel nemcsak vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgatókkal élvezheted a 360 Reality Audio technológiát.7 A hardveres dekódolásnak köszönhetően az okostelefonod teljes tartományú sztereó hangszóróin is ugyanolyan élményt nyújt.

360 Reality Audio Upmix
Ha az általad hallgatott zenei forrás 2-csatornás sztereó, akkor a 360 Reality Audio Upmix segítségével feljavíthatod azt. Ezzel az Xperia 1 V valós időben keveri fel kedvenc sztereó zeneszámaid, így magával ragadó hangélményt nyújt. A helyi hangfájlokkal és streaming szolgáltatásokkal egyaránt működő technológiával még élvezetesebb a zenei élmény.

Mobilos játék
Xperia 1 V: játssz a győzelemért

Az Xperia 1 V megalkotása során elit e-sportolók működtek közre. Végig egy célunk volt: a győzelem. A profi gamer körökben hivatalos felszerelésként használt Xperia a legmagasabb szintű sebességet, teljesítményt és megbízhatóságot kínálja a mobiljátékok szerelmeseinek.

A Game Enhancer neked kedvez
A testreszabható funkciókkal és beállításokkal a Játékoptimalizáló létfontosságú előnyhöz juttat téged az ellenfeleiddel szemben.

Könnyen kezelhető beállítások
A Játékoptimalizáló kezelőpulton könnyen ellenőrizheted az aktuális beállításokat és a készülék állapotát, és elvégezheted a kényelem és a teljesítmény növeléséhez szükséges módosításokat.

A pontosság mindennél fontosabb
A precíz vezérlés érdekében az Xperia 1 V támogatja a 240 Hz-es érintésészlelési sebességet, azaz a művelet pontosan a kívánt pillanatban aktiválódik. A gyors érintésészlelés révén pedig a rendszer pont a megfelelő pillanatban érzékeli az érintést.

Lásd a dolgokat úgy, ahogy szeretnéd
Az Xperia 1 V lehetővé teszi a fehéregyensúly beállítását, így tisztábban láthatod az akciót, és könnyebben kiszúrhatod az ellenfeleket.1 Ráadásul a szemednek is kényelmesebb, így hosszabb ideig játszhatsz anélkül, hogy megviselne.

Csapj le elsőként a sötétben
Az „L-γ raiser” (alacsonygamma-erősítés) funkció segítségével könnyebben megláthatod az árnyas helyeken rejtőző ellenfeleidet a sötét területek képrészleteinek feljavításával, anélkül a képernyő világosabb területei túlexponáltak lennének. Így még előttük reagálhatsz.

Semmi zavaró tényező, csak te és a játék
Ha tisztán a játékra szeretnél koncentrálni, könnyen letilthatod az értesítéseket, a bejövő hívásokat és más lehetséges zavaró tényezőket.

Hangok kisérnek végig a győzelemhez
A hangszínszabályzó segítségével kiemelhetsz bizonyos hangokat, például a lépések vagy lövések zaját, így hallhatod közelíteni az ellenfeleidet, és előbb reagálhatsz, mint ők.

Egyszerűbb streaming
Az Xperia 1 V készülék számos hasznos funkciót és beállítást kínál, gondolva a streamerekre.

Testreszabott streamingbeállítások
Az intuitív felhasználói felület segítségével többek között könnyedén kiválaszthatod a streamingfiókodat, módosíthatod a címet vagy a leírást, választhatsz függőleges vagy vízszintes elrendezést (játéktól függően), létrehozhatsz miniatűrt és állíthatod a hangerőt.

Teljesítmény
A mindennapi igényeidet kielégítő teljesítmény

A Snapdragon 8 Gen 2 mobilplatform új szabványt állít fel a mobiltechnológia és az úttörő MI terén, hogy rendkívüli élményeket tegyen lehetővé hatékony energiafogyasztás mellett. A processzor teljesítménye 35%-kal nagyobb, mint az előző generációé, 40%-os energia-megtakarítással, míg a GPU akár 25%-kal gyorsabb, 45%-kal jobb energiahatékonysággal. A bajnoki szintű játék minden érzékszervet magával ragad az új Snapdragon Elite Gaming segítségével.

Nagy teljesítményű 5000 mAh-s akkumulátor gyorstöltéssel
Az Xperia 1 V 5000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely egész napra elegendő energiát biztosít. Például akár 20 óráig is videózhatsz – és ha az akkumulátornak egy kis feltöltésre van szüksége, az opcionális XQZ-UC1 töltővel 30 perc alatt akár 50%-os gyorstöltést is végezhetsz.

Kényelmes vezeték nélküli töltés
Nincs több összegabalyodott kábel – csak tedd az Xperia 1 V készüléket egy opcionális, Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltőre5 az akkumulátor feltöltéséhez.

Akkumegosztás más eszközökkel
A kényelem érdekében Xperia 1 V-öt vezeték nélküli töltőlapként is használhatod más készülékeid feltöltéséhez.

Megőrzi az akkumulátor jó állapotát
Az akkumulátor jó állapotának megőrzése érdekében az akkumulátorkezelő megakadályozza a túltöltést, míg az Xperia Adaptív töltés biztosítja, hogy az akkumulátor ne legyen túlterhelve töltés közben.

Nagy teljesítmény a hosszabb használatért
Elődjéhez képest az Xperia 1 V jelentős energiagazdálkodási és -fogyasztási fejlesztésen ment keresztül. A hődiffúziós lemez térfogata pedig körülbelül 60%-kal nőtt, ami javítja a hőelvezetést. Így hosszabb ideig használhatod a telefont anélkül, hogy aggódni kellene a teljesítményt csökkentő túlmelegedés miatt.

Bárhová és mindenhová elviheted
A szabadban is teljesen nyugodt lehetsz, mivel az Xperia 1 V IP65/68 por- és vízállósági minősítéssel rendelkezik.

Védelem a leesések és karcolások ellen
Az Xperia 1 V előlapja a legújabb Corning Gorilla Glass Victus 2 üvegből készült, amely magas szinten ellenáll a karcolásoknak és jobban bírja a leejtéseket is a durvább felületeken. A hátlapon Corning Gorilla Glass Victus üveg van, speciális textúrával és matt felülettel, ami ellenállóbbá teszi az ujjlenyomatokkal és a felületi karcolásokkal szemben.

Szerszámmentes hozzáférés a SIM-kártyához
Ki kell cserélned a SIM-kártyát, vagy új SD-kártyára van szükséged? Semmi gond. Nincs szükség külön eszközre a SIM-tálca kinyitásához, de a telefon megőrzi IP65/68 vízállóságát.7 Az Xperia 1 V szélesebb körben támogatja a szolgáltatókat, melyek kényelmes eSIM megoldást kínálnak.
 


Súly: 0.000kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,5 "
Hátlapi kamera: 48 +12 +12 MP
Előlapi kamera: 12 MP
Rendszer memória: 12 GB
Belső háttértár: 256 GB
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 6/ax
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 187 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Sony Xperia 1 V 256GB DualSIM Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.