Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

36 560 Ft
Készleten
Cikkszám: 214722
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

C22 64GB DualSIM Charcoal okostelefon, Android, 6,5", Hátlapi kamera:13 + 2MP, Előlapi kamera:8MP, RAM:2GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 190g, Magyar menü, Angol menü

Védett az eséssel, a porral és a cseppenő vízzel szemben, és egyetlen töltéssel akár napokig is kibírja.
Ha az akkumulátor 3 napig bírja, akkor bizony sok dolog történhet a töltések között. A Nokia C22-t szerencsére úgy terveztük, hogy még jobban ellenálljon a leesésnek és a fröccsenő víznek. Örökítsd meg az élet legszebb pillanatait a hatékony képalkotó algoritmusokat használó hátlapi és szelfikamerával. A fotóidnak is rengeteg hely lesz, mert a letisztult Android 13 (Go verzió) kevesebb előre feltelepített alkalmazással érkezik. Azokat az alkalmazásokat pedig, amikre tényleg szükséged van, a nyolcmagos processzor és a memóriabővítő funkció teszi még gördülékenyebbé.

Szigorúan teszteltük, hogy a lehető legtartósabb legyen
Az unibody kialakításával, az edzett kijelzőüveggel és az IP52-es besorolással védettebb a leeséssel, a porral és cseppenő vízzel szemben.

Évekig biztonságos
A két éven árkező biztonsági frissítéseknek köszönhetően bármikor nyugodtan böngészhetsz és vásárolhatsz a neten. Az arcfelismerő funkcióval és a hátsó ujjlenyomat-olvasóval pedig gyorsan és biztonságosan oldhatod fel a készülékedet.

Android™ 13 (Go edition)
Felesleges dolgok nélkül biztosítja mindazt, amire csak szükséged lehet. A letisztult rendszernek köszönhetően kevesebb a felesleges alkalmazás, hogy még több tárhelyed maradjon és még adatforgalmat is spórolhass.

Élj többet, tölts kevesebbet
Nem kell az akkumulátorhoz igazítanod a hétvégédet – a Nokia C22 egyetlen töltéssel akár 3 napig is bírja. Mindez az akkumulátor óriási kapacitásának és az energiatakarékos funkcióknak, például az alkalmazások hibernálásának és a HMD takarékos üzemmódjának köszönhető.

Ellenáll a mindennapi kihívásoknak
A Nokia C22 modern külseje mögött még annál is több rejlik, mint amennyit elsőre gondolnál. A kemény polikarbonát hátlapja és edzett 2.5D üveg előlapja között egy erős fém készülékház található. A kettő ötvözete által a telefon jobban bírja az eséseket, az IP52-es besorolásnak köszönhetően pedig a porral és cseppenő vízzel szemben is védett.

Fotózz egész nap
A lenyűgöző felvételekhez először is kell egy kamera, de ez még nem minden. Az egyedi képalkotó algoritmusok a 13 MP-es hátlapi kamerához és a 8 MP-es szelfikamerához is elérhetővé teszik az éjszakai módot és a portré módot. Az eredmények? Gyenge fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetsz, a szelfi- és a hátlapi kamerával egyaránt. Ráadásul nagyszerűen fognak mutatni a 6,5 hüvelykes HD+ kijelzőn.

Még gördülékenyebben használhatsz egyszerre több alkalmazást
Nyolcmagos proceszorral és memóriabővítés funkcióval, ami képes akár 2 GB tárhelyet is virtuális RAM-má alakítani, hogy még több alkalmazást tudj bezárás nélkül, egyhuzamban használni. De ha még gyorsabban szeretnél egyszerre több feladatot végezni, akkor a gyorsítótárat is ürítheted.

Szoftver, ami még többre képes
A Nokia C22 felesleges dolgok nélkül biztosítja mindazt, amire csak szükséged lehet. A letisztult Android 13-ban (Go verzió) kevesebb a felesleges alkalmazás, így még több hely marad az alkalmazásaidnak és fájljaidnak – és még az adatforgalmad is kevesebb lesz.


Súly: 0.370kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,5 "
Hátlapi kamera: 13 + 2 MP
Előlapi kamera: 8 MP
Rendszer memória: 2 GB
Belső háttértár: 64 GB
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Hálózati technológia: 4G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 4/n
Bluetooth: Igen
NFC: Nem
Tömeg: 190 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó: Nokia
Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 190 g
NFC: Nem
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 4/n
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 4G
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Belső háttértár: 64 GB
Rendszer memória: 2 GB
Előlapi kamera: 8 MP
Hátlapi kamera: 13 + 2 MP
Kijelző átmérője: 6,5 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Nokia C22 64GB DualSIM Charcoal

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.