Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

66 368 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 213676
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

G22 128GB DualSIM Lagoon Blue okostelefon, Android, 6,5", Hátlapi kamera:50 +2 +2MP, Előlapi kamera:8MP, RAM:4GB, ROM:128GB, MicroSDXC, 4G, 5050mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 196g, Magyar menü, Angol menü

Nokia G22
Magas teljesítmény. QuickFix-javíthatóság. Hosszú távra tervezve. Ez az okostelefonokkal járó szabadság. A Nokia G22 tulajdonosai kicserélhetik a betört kijelzőt, a töltőcsatlakozót és az akkumulátort. Még több embernek ígér hosszú élettartamot – 100%-ban újrahasznosított műanyag hátlappal rendelkezik, 3 évig jár hozzá a frissítés és a garancia, és akár 3 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít. A memóriabővítés funkció ráadásul gondoskodik a virtuális RAM-ról, hogy még gördülékenyebb élmény legyen a telefonozás.

Különleges kialakítás. Fenntartható alkatrészek.
A Nokia G22-t is a már jól ismert strapabírás és gyártási minőség jellemzi. A fényes hátlap 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így jól néz ki, jó a bolygónak és még tartósabb is.

Környezetbarát tervezés. QuickFix-javíthatóság.
Balesetek mindig történnek – többé azonban nem kell hosszú ideig várnod a javításra. QuickFix-javítással kicserélheted a sérült kijelzőket és a régi akkumulátorokat.

Hosszabb akkumulátor-üzemidő. Nagyobb szabadság.
A Nokia G22 akkumulátora egyetlen töltéssel akár 3 nap üzemidőt biztosít, és 800 teljes töltési ciklust is elbír, így hosszabb ideig marad jó állapotban.

Kellemesebb szórakozás, még hosszabb ideig
A Nokia G22 az OZO Playbackkel egyensúlyozza ki a fejhallgató teljesítményét a kivételes hangélményért. A 3 napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően pedig még hosszabb ideig szórakozhatsz.

Kívül-belül tartósnak terveztük
A Nokia G22 gondoskodik a már jól ismert biztonságról: 3 év garancia, 3 éven át érkező havi biztonsági frissítések és 2 éven át frissülő operációs rendszer. Így teljes nyugalommal csinálhatod tovább, amit szeretsz, online és offline egyaránt.

A szuper teljesítmény még tökéletesebb lett
Az „auto clear” teljesítményoptimalizáló funkció automatikusan bezárja a nem használt alkalmazásokat, tovább növelve ezzel a teljesítményt. A memóriabővítő funkció ráadásul virtuális RAM-má alakítja a szabad tárhelyet, hogy még gyorsabb legyen a telefonod.Súly: 0.400kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,5 "
Hátlapi kamera: 50 +2 +2 MP
Előlapi kamera: 8 MP
Rendszer memória: 4 GB
Belső háttértár: 128 GB
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Hálózati technológia: 4G
Akkumulátor kapacítás: 5050 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 5/ac
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 196 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó: Nokia
Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 196 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 5/ac
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5050 mAh
Hálózati technológia: 4G
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Belső háttértár: 128 GB
Rendszer memória: 4 GB
Előlapi kamera: 8 MP
Hátlapi kamera: 50 +2 +2 MP
Kijelző átmérője: 6,5 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Nokia G22 128GB DualSIM Lagoon Blue

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.