Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

42 926 Ft
Készleten
Cikkszám: 193559
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black okostelefon, Android, 6,5", Hátlapi kamera:50 +8 +2 +2MP, Előlapi kamera:16MP, RAM:4GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 185g, Magyar menü, Angol menü

Kifogástalan fotók
Készítsen varázslatos fényképeket az 50 MP-es négykamerás rendszernek köszönhetően Gyenge fényviszonyok mellett készült fotók, rendkívül részletgazdag közeli képek, művészi portrék és rendkívül nagy látószögű fotók – mindegyiket elkészítheti.

 
Emelje fényképeit a következő szintre

Portré mód
A professzionális megjelenés érdekében adjon hozzá egy tompító effektust, amellyel egy pillanatfelvételt (vagy szelfit) portrévá varázsolhat.

 
  
Rendkívül nagy látószögű objektív
Többet rögzít abból, amit látsz, köszönhetően a 4×2-szer átfogóbb keretnek, mint a normál objektív.

 
  
Macro Vision
Tekintse meg a legapróbb részleteket is a Macro Vision kamerának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljön a témához.

 
Éjszakai látás
Több, a sötétben elrejtett részletet kiemel, és tisztább képeket készít mind a fő, mind a másodlagos kameráról. Fényképei fényesek és tiszták, még gyenge fényviszonyok mellett is.

 
  
Portré szépség
Automatikusan csökkenti a ráncok és tökéletlenségek megjelenését a szelfikben, és kifogástalanul néz ki.


Panoráma
Rögzítsen mindent maga körül egyetlen 360°-os panorámafotón.

 
Frissítse a perspektíváját
90 Hz – Magas képernyő-frissítési gyakoriság a zökkenőmentes grafikai lejátszáshoz
6.5 ”Max Vision Screen – Hatalmas képernyő a maximális megtekintési képességért
HD + színek – Élénk részletek a magával ragadó élményért
20:9 képarány – Kevesebbet görgetve többet láthat a telefon képernyőjén

 

Elegáns gyakorlat
A vékony, de strapabíró kialakításnak köszönhetően a moto g22-t úgy tervezték, hogy megbirkózzon a mindennapi feladatok stílusával.

 
  
Könnyű biztonság az Android 12-vel
A továbbfejlesztett adatvédelmi funkciók és az újragondolt felhasználói felület nagyobb irányítást biztosít az okostelefonok élménye felett, így a fontosra összpontosíthat.

 
  
Felejtsd el az akkumulátor élettartamával kapcsolatos aggodalmakat

A magas, 5000 mAh-s akkumulátor-élettartamnak köszönhetően dolgozzon és játsszon tovább.

További funkciók, amelyeket élvezni fog

Több hely mindennek, amit csak akar
Tároljon fényképeket, filmeket, zenét és egyebeket az akár 128 GB beépített tárhely használatával.MicroSD kártya használatával akár 1 TB extra tárhelyet is hozzáadhat.


Erő a tenyeredben
Érezze a MediaTek Helio G37 processzor gyors reagálási teljesítményét minden érintéssel, tolással és húzással,


Azonnali hozzáférés
Oldja fel telefonja zárolását az ujjlenyomat-olvasó megérintésével vagy a kamerába nézve.


Kattintson a fizetéshez vagy a megosztáshoz
Használja az NFC-t a vásárlások kifizetéséhez és a tartalom megosztásához a telefon képernyőjének megérintésével.


Súly: 0.354kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,5 "
Hátlapi kamera: 50 +8 +2 +2 MP
Előlapi kamera: 16 MP
Rendszer memória: 4 GB
Belső háttértár: 64 GB
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Hálózati technológia: 4G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 5/ac
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 185 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Gyártó: Motorola
Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 185 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 5/ac
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 4G
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Belső háttértár: 64 GB
Rendszer memória: 4 GB
Előlapi kamera: 16 MP
Hátlapi kamera: 50 +8 +2 +2 MP
Kijelző átmérője: 6,5 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Motorola Moto G22 64GB DualSIM Cosmic Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.