Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

88 491 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 192699
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White okostelefon, Android, 6,5", Hátlapi kamera:50 +2 +2MP, Előlapi kamera:5MP, RAM:4GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 195g, Magyar menü, Angol menü

Király 5G, király sebesség

A következő generációs mobil adathálózaton az 5G gyors sebességének ereje megváltoztatja a tartalmak megtapasztalásának és megosztásának módját - a szupersima játéktól és streameléstől kezdve a szupergyors megosztásig és letöltésig.

Király képernyő, igazán sima görgetés

Nézz bármit a Galaxy A13 5G 90 Hz-es, szupersima kijelzőjén, és meglátod, hogy mennyire selymesen sima lehet a látványélmény. Kevesebb elmosódás, több részlet és élénk kontraszt a valódi sima videókért és képekért.

Olyan jól néz ki, mint amennyire öröm használni

A Galaxy A13 5G ötvözi a lágy színeket és a finom tapintású megjelenést. A kifinomult íveknek köszönhetően kényelmesen kézben tartható, és könnyű képernyőnavigációt biztosít. Válassz a fekete, a fehér vagy a világos kék színek közül!

Örökítsd meg a világot többféleképpen a tripla hátlapi kamerával!

Alakítsd a telefonod galériáját a kreativitásoddal készített fotók kincsesbányájává! Az 50 MP-es hátlapi kamerával részletgazdag, emlékezetes pillanatokat örökíthetsz meg.

Örökítsd meg a legapróbb részleteket is a Makrókamerával!

Kerülj közelebb a 2 MP-es Makrókamerával és fedezz fel olyan részleteket, amiket eddig nem vettél észre! Használj természetes háttérelmosást a Bokeh-effektussal, ezzel kiemeled a fotó alanyát a háttérből!

Hozd előre a fókuszt a Mélységérzékelő kamerával!

A 2 MP-es Mélységérzékelő kamera lehetőséget nyújt, hogy beállítsd a mélységélességet a fotóidhoz. Egy egyszerű érintéssel könnyedén finomhangolhatod a háttér elmosódását a képed alanya mögött, hogy magas minőségű portré képeket készíthess, amik kitűnnek a tömegből.

Az Előlapi kamera a stílusos szelfikért

A Galaxy A13 5G 5 MP-es Előlapi kamerájával és Élő fókusz funkciójával egyszerűen készíthetsz elképesztő szelfiket, amik többet mutatnak belőled a háttér finom elmosásával.

Az energia, ami lendületben tart

Az 5000 mAh-s (tipikus) akkumulátor elegendő energiát biztosít, hogy folytasd, amit csinálsz, akár órákon át.

Tárolás és sebesség, amire számíthatsz

A Galaxy A13 5G kombinálja a nyolcmagos feldolgozási teljesítményt a 4GB RAM-mal a gyors és hatékony teljesítmény érdekében. Élvezd a 64 GB/128 GB belső tárhelyet, vagy bővítsd még tovább az akár 1 TB-os microSD-kártyával!

Védd meg mindazt, ami fontos számodra!

A telefon hardverébe és szoftverébe beépített Samsung Knox a bekapcsolás pillanatától védi a telefonod. Többrétegű biztonsággal védi a legérzékenyebb információkat a rosszindulatú programoktól és fenyegetésektől.

A te világod. A te utad

Legyen valami igazán a tiéd! Testre szabhatod a Galaxy készülékedet a One UI 4.1 segítségével, adj a telefonodnak egyedi külsőt, mely illeszkedik a hangulatodhoz. Hozz létre egy olyan személyre szabott eszközt, amely zökkenőmentesen segíti a feladataid végzését, és könnyen elérhetővé teszi kedvenc funkcióidat.

Tartsd velünk készülékedet csúcsminőségben!

Élvezd a nyugalmat, ha Samsung Galaxy okostelefon vásárlása mellett döntesz. A Samsung Members alkalmazásban található interaktív diagnosztika és optimalizálás segítségével könnyedén hangolhatod készülékeid teljesítményét, míg segélyvonalunk segítségével megoldhatod a problémákat, ha extra támogatásra van szükséged.


Súly: 0.285kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,5 "
Hátlapi kamera: 50 +2 +2 MP
Előlapi kamera: 5 MP
Rendszer memória: 4 GB
Belső háttértár: 64 GB
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 5/ac
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 195 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó: Samsung
Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 195 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 5/ac
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Belső háttértár: 64 GB
Rendszer memória: 4 GB
Előlapi kamera: 5 MP
Hátlapi kamera: 50 +2 +2 MP
Kijelző átmérője: 6,5 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Samsung A136B Galaxy A13 5G 64GB DualSIM Awesome White

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.