Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

219 821 Ft
Készleten
Cikkszám: 185882
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight okostelefon, iOS, 4,7", Hátlapi kamera:12 MP, Előlapi kamera:7MP, RAM:4GB, ROM:128GB, Nem bővíthető, 5G, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 144g, Magyar menü, Angol menü

Imádni való tudás. Szuper fogás.
Szupererős chip. Tovább bírja az aksi. Ultragyors 5G.Lásd a jogi nyilatkozatokat Szupersztár kamera. Strapabíró dizájn zsebbarát, 4,7 hüvelykes méretben.

A15 Bionic chip és akkumulátor
Nagyon hasít.
Sokáig bírja.
A szuperhatékony A15 Bionic chip egy pillanat alatt betölti az appokat, a fejlett akkumulátorral és az iOS rendszerrel össze­dolgozva pedig az üzemidőt is meghosszabbítja.

Mobilhálózat
5G, már
az SE-n is.
FaceTime‑ozás HD‑ben vagy több résztvevős játékok? 5G‑vel útközben is minden pörgős és akadásmentes.
Gyorsabb letöltés.
Gyorsabb streaming.
Gyorsabb gaming.
Kevesebb késleltetés.

Ellenálló képesség
Felkészült a véletlenekre.
Ejtésállóbb,Lásd a jogi nyilatkozatokat és jobban védett a karcolásokkal szemben. Megússza, ha kávé, tea vagy üdítő löttyen rá, és a port is bírja.

Kamera
Szerelem első fotózásra.
A Fotografikus stílusok funkcióval állandó használatra is megadhatod kedvenc beállításodat – például a Hűvös vagy a Meleg stílust. És a képeid bámulatosan jelennek meg a ragyogó, 4,7 hüvelykes kijelzőn.
Automatikus finomhangolás
A Smart HDR 4 a teljes képet – az arcokat, a helyszíneket és az összes többi részletet – lenyűgözővé varázsolja a fotóidon.

Touch ID
A jól bevált Főgomb.
A Touch ID‑val gyorsan, egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel a telefonod zárolását, jelentkezhetsz be az appokba, és fizethetsz – egyetlen érintéssel.
Apple Pay
Online és boltokban is vásárolhatsz vele – a bankkártyádat elő sem kell venned.

Adatvédelem és környezet­tudatosság
Felelősség­teljes választás.
Az adataid védelme és a környezeti hatások csökkentése kiemelten fontos. Ezeket a célokat jelentős innovációk szolgálják minden új iPhone tervezésekor.





Súly: 0.285kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: iOS
Kijelző átmérője: 4,7 "
Hátlapi kamera: 12 MP
Előlapi kamera: 7 MP
Rendszer memória: 4 GB
Belső háttértár: 128 GB
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Hálózati technológia: 5G
Dual SIM: Nem
Wi-Fi: Wi-Fi 6/ax
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 144 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Gyártó: Apple
Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 144 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 6/ax
Dual SIM: Nem
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Belső háttértár: 128 GB
Rendszer memória: 4 GB
Előlapi kamera: 7 MP
Hátlapi kamera: 12 MP
Kijelző átmérője: 4,7 "
Operációs rendszer: iOS
Típus: okostelefon

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Apple iPhone SE 3 128GB (2022) Midnight

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.