Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

262 496 Ft
Készleten
Cikkszám: 185333
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black okostelefon, Android, 6,1", Hátlapi kamera:50 +10 +12MP, Előlapi kamera:10MP, RAM:8GB, ROM:128GB, Nem bővíthető, 5G, 3700mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 167g, Magyar menü, Angol menü

A kreatív kifejezés új formája
A keskeny peremek beleolvadnak a szimmetrikus, csiszolt keretbe, hogy lenyűgöző, kiegyensúlyozott hatást keltő kijelzőt hozzanak létre. Végezetül, az egyszínű kameraházat egy egyenes vonalú kamerarendszer öleli körül. Ó, de gyönyörű!

Az átlagos színek elbújhatnak mellette!
Lélegzetelállító Fantomfehér, lenyűgöző Zöld, lágy Rózsaarany vagy klasszikus Fantomfekete – a választás nem könnyű, de velük nem lőhetsz mellé!

Fergeteges éjszakák az éjszakai felvételekkel

GALAXY PROFESSZIONÁLIS KAMERA

Legyél a csoportos beszélgetés hivatalos fotósa

Ez egy profi felszerelés, amely elfér egy kézben. A három hátsó kamera és a szelfikamera innovatív fényképezőgép-hardvereket és szoftvereket kínál, így könnyedén olyan képgalériát hozhatsz létre, amely tele lesz megosztásra érdemes tartalommal.A Galaxy S22 plus hátsó kamerája.

Nightography, éjszakai felvételek kamera | Vigyél fényt az éjszakába!

A legjobb dolgok sötétedés után történnek. Örökítsd meg a Professzionális kameránk bámulatos képességeinek segítségével! A nagy méretű pixelérzékelő megnöveli a pixeleket a fény bevonása érdekében, a Tükröződésmentes lencse pedig csökkenti a becsillanást – hogy az éjszakai fényképek és videók olyan tisztán láthatók legyenek, mintha nappal készültek volna.

ÉJSZAKAI VIDEÓ

Éjszakai felvételek, mikor már minden elcsendesült

Az inspiráció nem vár az optimális világításra – és most már neked sem kell! Videotechnológiánk legnagyobb előrelépése, hogy az automatikus képfrissítés a környezethez igazítja annak sebességét, az Éjszakai videó mód pedig minden képkockát megtisztít a zavaró tényezőktől, hogy a felvételek kiváló minőségűek és élénkek legyenek, akár napfényben, akár a csillagok alatt készültek.

ÉJSZAKAI PORTRÉ

A Nightography, éjszakai felvételek mód új megvilágításba helyezi a portrékat

A hátsó és az előlapi kamera forradalmi fejlesztéseinek köszönhetően, még gyenge fényviszonyok mellett is lenyűgöző portrékat és önarcképeket készíthetsz. Mindkettő több fényt rögzít a színgazdagság és részletesség érdekében, így gyenge fényviszonyok mellett is használhatod a Portré üzemmódot.

SIMA VIDEÓ

A legapróbb mozgást is képes megörökíteni

Az élet nem áll meg. De a videód igen. A Professzionális kamera elmosódásmentes, stabil videókat rögzít, amelyek akkor is tiszták maradnak, ha bemozdulsz.

Hogy csináltuk? Az optikai képstabilizációs, OIS-korrekciós szög 58% -kal javult, és gyorsabb mozgáskövetéssel stabilizálja a felvételeket. A mindennapok sokkal lenyűgözőbbek és színesebbek lehetnek a Szuper HDR révén, amely 64-szer több színinformációt rögzít, még akkor is, ha a hátulról érkezik a fény.

A Gyorsmegosztással fotókat, videókat és fájlokat oszthatsz meg az eszközök között. Húzd fel a megosztási panelt, irányítsd a telefont a célra, és nyomd meg a Küldést.

NAGY FELBONTÁS

Mostantól minden apró részletet megörökíthetsz!

Vágj bele! Galériádban mindig éles, kiváló minőségű fényképek lesznek. A nagy felbontású érzékelő Adaptív pixel funkcióval rendelkezik, amely a képkockákat a megvilágításhoz igazítja.

Felvételkészítés előtt kapcsold be a Részletjavító funkciót. Az intelligens képjavításnak köszönhetően a felvételek részletesebbek lesznek, az árnyékok és csúcsfények beállításának köszönhetően.

TÁRGYELTÁVOLÍTÓ

Nincs több megzavart fotó!


KIVÁLÓ KAMERA
Még több lehetőség, hogy kihozd magadból a maximumot!

Space Zoom, ultranagyítás

3-szoros, 30-szoros vagy a kettő között bármilyen nagyítás – tűéles részletek bármilyen távolságból.
Automatikus kameraigazítás

Mindegy, hogy mozogsz, vagy emberek sétálnak bele a fotódba, a kamera automatikus fókuszban, középen marad, hogy egy hibamentes videó legyen a végeredmény.

Rendezői nézet

Egyszerre készíthetsz felvételt az összes kamerával, hogy egyszerre rögzíthesd az akciót és reakciót. Változtasd meg a látószöget egy új nézőponthoz, és mentsd el az eredeti felvételt egy későbbi rendezői változathoz.

Okos felvétel

Lehetőségek? Elcsípted őket! Rögzíts egy legfeljebb 20 másodperces felvételt, majd hagyd, hogy a Galéria különböző formátumotat hozzon létre belőlük – állóképeket, bumerángokat, hyperlapse videókat és sok minden mást.

A fókuszálj oda, ahová kell – a tehetségedre! Manuálisan eltávolíthatod a fényképek hátteréből az embereket és tárgyakat, csak azt hagyva meg, amit szeretnéd, hogy a követőid is lássanak.

Zseniális látvány

KIJELZŐ

Viszlát becsillanás

Napfény, ismerkedj meg a Galaxy S22 fényes, és a Galaxy S22+ legfényesebb kijelzőjével. A lenyűgöző, 120 Hz-es Infinity-O Display, határtalan kijelzők a Dinamikus AMOLED 2X-szel és Láthatóságjavító technológiával készülnek a nagy látótávolság érdekében, hogy a végeredmény fényes nappal és éjszaka is tiszta maradjon. Csak a féltékeny szemek csillogását látod majd!




Súly: 0.318kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,1 "
Hátlapi kamera: 50 +10 +12 MP
Előlapi kamera: 10 MP
Rendszer memória: 8 GB
Belső háttértár: 128 GB
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 3700 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 6/ax
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 167 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Gyártó: Samsung
Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 167 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 6/ax
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 3700 mAh
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Belső háttértár: 128 GB
Rendszer memória: 8 GB
Előlapi kamera: 10 MP
Hátlapi kamera: 50 +10 +12 MP
Kijelző átmérője: 6,1 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Samsung S901 Galaxy S22 128GB DualSIM Phantom Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.