Panasonic 32" TX-32MS350E LED Smart - TV - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Panasonic 32" TX-32MS350E LED Smart

Panasonic 32" TX-32MS350E LED Smart

131 470 Ft
Készleten
Cikkszám: 214044
Szállítási idő: 8-10 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / TV
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

32" TX-32MS350E LED Smart LED, 32", HD, 1366x768, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi

HD képparaméterek
A HD képminőségű MS350 a TV-adást sokkal jobb minőségben jeleníti meg, összehasonlítva a normál felbontású modellel. A természetfilmek valósághűbbek, a drámák leugranak a képernyőről, és mindezt a HDR kontrasztossága teszi lehetővé.

Kontrasztos kép
A nagy dinamikatartományú (HDR) technológiának köszönhetően az MS termékcsalád TV-inek képe kontrasztosabb. A képet mélyebb feketék és fényesebb fehérek teszik dinamikusabbá, kompatibilis szolgáltatás, például Netflix esetén pedig kibővül a színpaletta.

Okostévé alapvető alkalmazásokkal
Miért nézne mindig csak élő TV-adást? Az MS termékcsaládhoz hasonló okostévék beépített Wi-Fi rendszerükkel egyszerűen internetre csatlakoztathatók, ahol számtalan további műsor található. Rendelkezésre áll a Catch-up TV, a YouTube, valamint az olyan videóközvetítő szolgáltatások, mint a Netflix vagy az Amazon Prime Video.

Beszédhangvezérlés
Az MS sorozat modelljei Google Home vagy Alexa rendszerben biztosítanak beszédhangvezérlést. Beszédhangos csatornaváltás, hangerőszabályzás, ki-be kapcsolás egy csatlakoztatott külső eszköz segítségével. Ez jól jön, ha például főzés közben néz tévét, vagy ha épp mindkét keze foglalt.

Változatos tévézési lehetőségek
A hálószobában tévézik? Az MS termékcsalád változatos tévézési lehetőségeivel ez sem gond: A digitális DVB földi adások, a műholdvétel és a kábeltévé beépítve – a hármas HD-tuner többféleképpen biztosíthat remek képet. Emellett egyszerűen csatlakoztatható beépített WLAN és HDMI segítségével.

USB médialejátszó
Az USB-médialejátszóval eldönthető, mit játsszon le a TV. Egy USB-meghajtó egyszerű csatlakoztatásával hozzáférhető a rajta tárolt egyéni tartalom: zene, videó vagy fotó. Ezzel a funkcióval a TV egy ideális felszerelés egy gyerek szobájában.



Súly: 7.000kg

Típus: LED
Képátló: 32 "
Technológia: HD
Felbontás: 1366x768
AV: Nem
Komponens: Nem
HDMI: Igen
USB 2.0: Igen
LAN: Igen
Wifi: Igen
Curved: Nem


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

Gyártó: Panasonic
Curved: Nem
WiFi: Igen
LAN: Igen
USB 2.0: Igen
HDMI: Igen
Komponens: Nem
AV: Nem
Felbontás: 1366x768
Technológia: HD
Képátló: 32 "
Típus: LED

Hasonló termékek