Rólunk - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, de az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz 2003-ban nyitotta meg kapuit Karcagon. Az üzlet alapító tagjai már korábban is foglalkoztak számítástechnikával, így a megszerzett tapasztalatuk és szaktudásuk biztosította a sikeres indulást.

Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz széles termékkínálattal rendelkezik, így a számítástechnika minden területére kiterjedő megoldásokat kínál. A kínálatban megtalálhatóak a számítógépek, laptopok, monitorok, nyomtatók, hálózati eszközök, valamint a számítógépes játékok és kiegészítők.

Az üzletben tapasztalt és hozzáértő szakemberek várják a vásárlókat, akik készséggel adnak tanácsot a megfelelő termék kiválasztásában. Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szervizben lehetőség van számítógép-szerelésre is, így a vásárlók megbízható szakemberektől kaphatnak segítséget a számítógépük javításához vagy karbantartásához.

Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz Karcag és környéke egyik legmegbízhatóbb számítástechnikai szaküzlete. Az üzlet magas színvonalú szolgáltatásai és széles termékkínálata miatt érdemes felkeresni a számítógépes eszközök vásárlása vagy javítása esetén.

Kiemelkedő szolgáltatások:
 • Széles termékkínálat
 • Tapasztalt és hozzáértő szakemberek
 • Megbízható számítógép-szerelés
 • Kedvező árak


Armacomp - Karcag

Telefon: +36-59-300-484
Cím: 5300 KARCAG, SZT. ISTVÁN SGT. 17.
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-17:30
Szombat: 8:00-13:00
Vasáznap: Zárva


Karcagi üzletünk - az első üzletünk - 2003-ban nyílt a Püspökladányi út 11. szám alatt. A kezdetekben elsősorban ismertségünkre alapozva jöttek erre, bár a központtól nem túl távoli, elsődleges városi forgalomtól kieső helyre. Viszonylag gyorsan megvetettük lábunkat rugalmas ügyintézésünkre, minőségi kiszolgálásunkra és segítőkészségünkre alapozva. Ügyfeleink meghálálták ezt, és egyre népesebb táboruk egyre sűrűbben járt be hozzánk.
2006. februárjában költöztünk át Karcag város egyik legforgalmasabb helyére, a piac mellé, a BHG sorra. Korábban kialakult törzsvevőink megmaradtak, a helyváltozás kényelmetlenségei ellenére is, így az „új” üzlet már jelentős és folyamatosan növekvő forgalommal indult.
2006. év vége fele, az XBOX360 magyarországi hivatalos megjelenésének örömér beállítottunk egy játékgépet és egy LCD TV-t, ügyfeleink nagy örömére. Rendszeres kikapcsolódás lett mindenkinek – nekünk is ? – a Dead or Alive 4 és a Call Of Duty 3 játék. A Playstation3 keltette érdeklődés (2007. március) megtette a hatását az LCD TV előtt is: azóta más sem megy, mint Motorstorm, NFS Carbon, Formula 1.
Az üzlet kialakításánál törekedtünk kedves ügyfeleink kényelmére és szórakoztatására is. Úgy néz ki bevált! Nagy szerettel várunk vásárlókat a környező településekről is! (Kisújszállás, Püspökladány, Berekfürdő, Kunmadaras, Bucsa)


Armacomp - Törökszentmiklós

Telefon: +3656334378
Cím: 5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7.
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9:00-17:30
Szombat: 9:00-13:00
Vasáznap: ZárvaTörökszentmiklósi üzletünket 2008. júniusában nyitottuk. Részben piacfelmérés, részben ügyfeleink megkeresésére választottuk új üzletünk helységének ezt a várost. A visszajelzések alapján mind áraink, mind kiszolgálásunk minősége elnyerte a helyi vásárlóközönség tetszését, s folyamatosan növekvő forgalommal és ügyfélkörrel honorálják. Köszönet mindenkinek, aki nálunk vásárol! Szívesen fogadunk minden kritikát – akár negatívat is, csak annyi a kérésünk, hogy ha lehet jobbító szándékkal történjen, s javasoljanak számunkra megoldást a még jobb kiszolgálás, a még jobb üzlet kialakításának reményében.
Törökszentmiklósi üzletünk nyitvatartását is a vásárlói közönséghez igazítottuk, délelőtt 9 órától este 17:30 óráig várjuk kedves vásárlóinkat - így azok is ideérnek, akik nem közvetlenül Törökszentmiklósról, esetleg Szajol, Szolnok, Fegyvernek, Örményes, Tiszatenyő, Tiszapüspöki (ezek azok a közeli városok/községek, ahonnan rendszeresen több vevő is ellátogat hozzánk: inkább minthogy Szolnokra menjen :)) településekről érkeznek.

Nagy szerettel várunk vásárlókat a környező településekről is! (Szajol, Szolnok, Fegyvernek, Örményes, Tiszatenyő, Tiszapüspöki, Mezőtúr, Kuncsorba, Mesterszállás)

 

Hírek

Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, de az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz 2003-ban nyitotta meg kapuit Karcagon. Az üzlet alapító tagjai már korábban is foglalkoztak számítástechnikával, így a megszerzett tapasztalatuk és szaktudásuk biztosította a sikeres indulást. Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz széles termékkínálattal rendelkezik, így a számítás ...

Szerviz szolgáltatások

Mobiltelefon szervíz

Árajánlatot adunk, és annak elfogadása esetén javítjuk a készüléket a lehető legrövidebb határidőn belül

TOVÁBB

Számítógép szervíz

A számítógépek szervizelési igénye gyakorlatilag egyidős a számítógép megszületésével: valószínűleg már Neumann János is szervizelte első számítógépét :)

TOVÁBB

Operációs rendszer telepítése

Sokan találkozhattak már azzal az egyszerű problémával, hogy vagy lelassul az egész gép, vagy egyáltalán be sem tölti az operációs rendszert.

TOVÁBB

Vírusirtás

A védelem nagyon fontos a mai internettel átszőtt világban: ahol nincs vírusirtó, ott nagy mértékben ki van téve a vírusos fertőzésnek

TOVÁBB

Helyszíni javítás, hibaelhárítás

Nem lehet mindent szakszervizbe vinni: a hálózat, a rögzített elemek nem mozgathatóak. Erre jó a helyszíni javítás kiszálló szolgálattal!

TOVÁBB

Adatmentés, adat archiválás

Az adathordozó pótolható, a rajta lévő adat nem! Adatmentés rendszeresen, professzionálisan HDD-rő, SSD-ről, pendrive-ról, ...

TOVÁBB

Nyomtató javítás

A nyomtatókat - megfelelő karbantartás híján - előbb, utóbb javítani kell: görgők, fejegység, fixáló, dob, stb. - kopóalkatrészek!

TOVÁBB

Konzol takarítás, újrapasztázás XBOX, Playstation, Nintendo

Minden elektronikai eszköz egyik esküdt ellensége a por! Nem véletlen, hiszen a por rossz hővezető, így a lerakódott szennyeződés alatt az alkatrészek jobban melegednek, nem tudnak megfelelő hőmennyiséget átadni a környezetnek vagy a hűtőrendszernek.

TOVÁBB

Konzol tárhelybővítés, háttértár (SSD, HDD) cseréje XBOX, Playstation

A háttértár mérete sokszor jelent kihívást a játéktársadalomnak. A konzolon (mint egy számítógépen is, vagy egy telefonon úgy az XBOX-on és a Playstation-ön) a legtöbb helyet az alaprendszer, a játékok és alkalmazások foglalják.

TOVÁBB

Konzol HDMI port cseréje XBOX, Playstation

Érthetetlen, de akár ijesztő jelenség is lehet a felhasználók körében az a hibajelenség, amikor a konzol (XBOX, Playstation) bekapcsolás után pörög, hallhatóan működik (a hűtés beindul), a visszajelző LED is dolgozik rendeltetésszerűen, de semmilyen egyéb visszajelzés a monitoron, TV-n, egyéb kijelzőn nincsen.

TOVÁBB

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

TOVÁBB

Mobiltelefon akkumulátor csere

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

TOVÁBB

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

TOVÁBB

Mobiltelefon kamera lencse csere

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

TOVÁBB

Mobiltelefon beszédhangszóró csere

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.

TOVÁBB

Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz Blog

Szeretnél többet tudni rólunk?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik eszünkbe jutottak. Ha egyéb kérdésed van, írd meg nekünk e-mailben!.

Kiemelt témák

Nyomtató

 • Lézer
 • Tintasugaras
 • Szervizelés
 • Patron/Toner

Helyszínre kiszállás

 • Eseti
 • Szerződéses

Kapcsolat egy kattintással

 • Armacomp Karcag.
  5300 Karcag, Szent István sgt. 17.
  Armacomp Törökszentmiklós.
  5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7.
  Armacash Debrecen.
  4029 Debrecen, Csapó u. 80.
  ArmaCar.
  5300 Karcag, Laktanya utca 17.
 • Tel.: +36 59 300 484
  Fax: +36 59 300 484
 • ugyfelszolgalat@armacomp.hu
 • www.armacomp.hu

Felügyeleti hatóság

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 123456