Mobiltelefon szervíz - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Mobiltelefon szervíz

Az ARMACOMP Számítástechnikai Üzleteket már sok ügyfelünknek nem kell bemutatnunk, akár a karcagi, akár a törökszentmiklósi üzleteinkről legyen szó. Mivel üzleteinkben egyre több megkereséssel találkoztunk mobiltelefon szervizeléssel kapcsolatban - betört érintőpanelek, LCD kijelzők, szoftveres hibák, stb., így ügyfeleink minél jobb kiszolgálása érdekében bevezettük 2016-ban mobiltelefon szervíz szolgáltatásunkat is. A tapasztalat az elektronikai eszközök javítására már megvolt - pl. notebook, tablet javítás, a szükséges eszközök már rendelkezésre álltak nagyobb részt, a szükséges ismereteket pedig új kollegákkal és folyamatos tanulással szereztük / szerezzük meg.
A tényleges javítást központi szervizünkben - Karcagon - saját magunk végezzük, nem küldjük el másik szervizbe, nem más munkáját értékesítjük tovább, hiszen így nem csak gyorsabb, hanem nagyobb rálátást lehetővé tevő szolgáltatást tudunk nyújtani!

Miért van egyre nagyobb igény ezekre a szolgáltatásokra?
Mert a több mint egy évtizedes munka során a technika fejlődésével, és a készülékek elterjedésével párhuzamosan megszámlálhatatlan problémával, hibás, javításra szoruló mobiltelefon készülékkel, és gyakran a felhasználókat is őrületbe kergető típushibákkal találkozhatunk. Nincs nap, hogy ne jelenjen meg egy-egy új modell, és nincs év, hogy a már eddig befutott, nagy gyártók - Apple, Samsung, LG, Huawei, stb. - ne hoznának ki újabb és újabb modelleket.
De a fejlődéssel nem csak az öröm jár: jöhetnek az újabb és újabb megismerésre váró problémák, és az újabb és újabb javítandó hibák. Egy biztos: a képernyő felületek az elmúlt években nőttek, ebből kifolyólag sérülékenyebbek is lettek (hiába a Gorilla Glass sok.nulla, hiába a fólia, üvegfólia: a fizika törvényeit még így sem győzhetik le).

Milyen tevékenységeket végzünk mobiltelefon szervízünkben?

- Hardveres javítás:
                - recseg a hangszóró?
                - halk vagy nem működik a mikrofon?
                - megrepedt vagy tört a kijelző?
                - nem érzékel vagy megtört az érintőpanel?
                - nem működnek vagy csak alig a gombok?
Sokszor elég ugyan egy nagytakarítás a készüléknek (halk hangszórónál például gyakori eset), de nem mindig megoldás, így marad az alkatrész cseréje. Árajánlatot adunk, és annak elfogadása esetén javítjuk a készüléket a lehető legrövidebb határidőn belül (alkatrész beérkezése + javítás + teszt). Számoljon vele, hogy nem készleten lévő alkatrész esetén a beérkezés típustól és raktárkészlettől függően 1-2 naptól 1-2 hétig terjedhet (előfordulhat még hosszabb átfutás is, de mindezeket előre szóban jelezzük.)


- Szoftveres javítás:
                - lelassult a rendszer?
                - nem lehet rá telepíteni?
                - megtelt a memória?
                - nem működnek fiókok, jelszavak?
                - elfeleljtette a regisztrált fiók (gmail, microsoft, apple) jelszavát?
Segítünk a beállításokban, szükség esetén újratelepítjük a rendszert, elvégezzük a szükséges frissítéseket. Sajnos azt is tudni kell, hogy régebbi készülékeknél (sokszor a régebbi már az 1-2 év is) nem biztos, hogy csodát lehet tenni: a szoftverfejlesztők nem kisebb teljesítményű készülékekre fejlesztenek, optimalizálnak. Így sokszor a megoldás a készülék cseréje - bővítési lehetőség híján.

- Adatmentés:
                - készülékcsere előtt áll?
                - biztos, ami biztos: az esküvői, nyaraláskor készült, születés pillanatában elsütött képek azért legyenek meg több helyen?
                - nem lehet hozzáférni az adatokhoz?
Amennyiben lehetséges külső adathordozóra (CD, DVD, pendrive, stb.) lementjük a szükséges és fontos adatokat. Amennyiben viszont a készülék hibás, előfordulhat, hogy az adatmentéshez a készülék javítása is szükséges, így a munka költsége nőhet!

- Technikai segítség:
                - új szoftver: ismeretlen, de szükséges?
                - fiókok összevonása, telefonszámok fiókból fiókba történő átemelése szükséges?
Segítünk abban, hogy megfelelőképpen, az Ön igényeihez igazítottan tudja használni készülékét.
 
- Szaktanácsadás:
                - új készülék vásárlása előtt áll, és a legmegfelelőbb készüléket keresi?
                - Android, iOS vagy Windows?
Kérdezzen és mi válaszolunk, így a legjobb döntést hozhatja a napi használatú eszközének hosszú ideig történő használatához!
 
 
 
Szervízünk nem márkaszervíz, így garanciális javítást ugyan nem vállalunk, viszont szinte az összes típusú és márkájú készüléket szervizeljük (alkatrész beszerezhetőségtől függően). Kérjük, azért győződjön meg róla, hogy készüléke klón-e (az eredeti gyártói modell szinte tökéletes - külső - koppintása!), hiszen ezzel nagy mértékben segítheti a Mi munkánkat is, és Ön is gyorsabban juthat információhoz!
 

ALAP ÁRLISTÁNK:
(az árak jellemzően az egyedi hibafelmérés esetén változhatnak, de erről javítás előtt minden esetben tájékoztatást adunk, s csak az árajánlat elfogadása esetén kezdünk a javításba!)
 
 
   Nálunk vásárolt alkatrész esetén 
 (egyedi eszköz garancia) 
Hozott alkatrész esetén
 (nincs garancia)
Kijelző, érintőpanel cseréje:
(alkatrész árat nem tartalmaz)
9000 HUF 12000 HUF
Töltő csatlakozó forrasztása
(alkatrész árat tartalmaz,   amennyiben szabvány
csatlakozóról,   és nem komplett panelről van szó)
8500 HUF 12000 HUF
 
 

Hírek

Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, de az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz 2003-ban nyitotta meg kapuit Karcagon. Az üzlet alapító tagjai már korábban is foglalkoztak számítástechnikával, így a megszerzett tapasztalatuk és szaktudásuk biztosította a sikeres indulást. Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz széles termékkínálattal rendelkezik, így a számítás ...

Szerviz szolgáltatások

Mobiltelefon szervíz

Árajánlatot adunk, és annak elfogadása esetén javítjuk a készüléket a lehető legrövidebb határidőn belül

TOVÁBB

Számítógép szervíz

A számítógépek szervizelési igénye gyakorlatilag egyidős a számítógép megszületésével: valószínűleg már Neumann János is szervizelte első számítógépét :)

TOVÁBB

Operációs rendszer telepítése

Sokan találkozhattak már azzal az egyszerű problémával, hogy vagy lelassul az egész gép, vagy egyáltalán be sem tölti az operációs rendszert.

TOVÁBB

Vírusirtás

A védelem nagyon fontos a mai internettel átszőtt világban: ahol nincs vírusirtó, ott nagy mértékben ki van téve a vírusos fertőzésnek

TOVÁBB

Helyszíni javítás, hibaelhárítás

Nem lehet mindent szakszervizbe vinni: a hálózat, a rögzített elemek nem mozgathatóak. Erre jó a helyszíni javítás kiszálló szolgálattal!

TOVÁBB

Adatmentés, adat archiválás

Az adathordozó pótolható, a rajta lévő adat nem! Adatmentés rendszeresen, professzionálisan HDD-rő, SSD-ről, pendrive-ról, ...

TOVÁBB

Nyomtató javítás

A nyomtatókat - megfelelő karbantartás híján - előbb, utóbb javítani kell: görgők, fejegység, fixáló, dob, stb. - kopóalkatrészek!

TOVÁBB

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

TOVÁBB

Mobiltelefon akkumulátor csere

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

TOVÁBB

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

TOVÁBB

Mobiltelefon kamera lencse csere

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

TOVÁBB

Mobiltelefon beszédhangszóró csere

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.

TOVÁBB

Szeretnél többet tudni rólunk?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik eszünkbe jutottak. Ha egyéb kérdésed van, írd meg nekünk e-mailben!.

Kiemelt témák

Nyomtató

 • Lézer
 • Tintasugaras
 • Szervizelés
 • Patron/Toner

Helyszínre kiszállás

 • Eseti
 • Szerződéses

Kapcsolat egy kattintással

 • Armacomp Karcag.
  5300 Karcag, Szent István sgt. 17.
  Armacomp Törökszentmiklós.
  5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7.
  Armacash Debrecen.
  4029 Debrecen, Csapó u. 80.
  ArmaCar.
  5300 Karcag, Laktanya utca 17.
 • Tel.: +36 59 300 484
  Fax: +36 59 300 484
 • ugyfelszolgalat@armacomp.hu
 • www.armacomp.hu

Felügyeleti hatóság

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 123456