Dying Light 2

Vásárolj promóciós terméket!Dying Light 2

Debrecen

+3652430758

4029 Debrecen, Csapó utca 80.
Csapó utcai üzletsor

Tovább

Debrecen

+36302595840

4032 Debrecen, Ötvenhatosok tere 6.
ALDI-val szemben, Délibáb Üzletház mellett

Tovább

Karcag

+3659300484

5300 KARCAG, SZT. ISTVÁN SGT. 17. BHG üzletsor
karcag@armacomp.hu
Fax: +3659300484

Tovább

Törökszentmiklós

+3656334378

5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7. Rossmann oldalában

torokszentmiklos@armacomp.hu

Tovább

Kategóriák

Keresés

BenQ PD2500Q - dizájner monitor

A BenQ professzionális dizájner monitora tökéletes részleteket mutat meg a színpontosságban, köszönhetően az egyedi gyári kalibrációnak.
BenQ PD2500Q - dizájner monitor

BenQ PD2500Q - dizájner monitor

 

BenQ professzionális dizájner monitora tökéletes részleteket mutat meg a színpontosságban, köszönhetően az egyedi gyári kalibrációnak.

A BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális életstílus eszközök gyártója, ma mutatja be első, egyedileg kalibrált monitorát a PD2500Q dizájner monitort. A gyártás során, a mérnökök által tett kalibrációval 100%-ban sRGB és Rec. 709 színpontosság érhető el. Ezeken felül a BenQ bejelenti, hogy minden PD sorozatú dizájner monitora professzionális gyári kalibrációt követően kerül ki a gyártásból.

“A PD2500Q monitor egy elkötelezettségi nyilatkozatnak is felfogható, amely is a BenQ kinyilatkoztatása afelé, hogy optimalizálja a professzionális megjelenítők teljesítményét,” mondta Conway Lee a BenQ Corporation elnöke. “Az egyedi szín-kalibrációval kapcsolatos munkaerő-beruházásunk biztosítja, hogy a PD sorozatú monitorok pontos megjelenítési részletei lehetőséget adjanak a tervezőknek, hogy tökéleteset alkothassanak.”

Referencia tanúsítvány a szín- és képteljesítményben
A PD2500Q 25” 2K QHD (2560x1440) LED IPS panel felbontása kihozza a legfinomabb részleteket, szuper tisztaság és mélység mellett munkájából. Az abszolút tervezői bizalom elnyerése érdekében a PD2500Q monitor 100%-ban sRGB és Rec. 709 színhelyességgel bír, valamint megfelel a Technicolor Color Certification, Hollywoodban és a szórakoztatóiparban alkalmazott színsztenderdeknek. Az egyedi gyári kalibrációval előállított pontos konzisztencia, a megbízható színteljesítmény garantálható, hogy minden egyes PD2500Q monitor megfelel a szigorú Delta-E és Gamma eltéréseknek, amelyről kalibrációs riport is bizonyosságot ad.

A PD2500Q rengeteg, kifejezetten tervezők számára kifejlesztett, okos eszközt kínál, beleértve a következő speciális üzemmódot:

CAD/CAM üzemmód: kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.
Animáció üzemmód: megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finom hangolható a munka anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.
Sötétszoba üzemmód: a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

A PD2500Q sarkított formája, ultra-vékony kerete maximalizálja a munkaterületet, minimális lábnyommal. Ideális dual-monitor felhasználáshoz, ahol szárnyalhat a kreativitás. A monitor széles emelési, döntési, forgatási és billentési tartományával a monitor megnöveli a termelékenységet és a sokoldalúságot. A PD2500Q láncba kötött DisplayPort és a multi-stream transport (MST) támogatása segítségével több-monitoros környezetben is megállja a helyét. A HDMI, a DisplayPort, a mini DisplayPort, az USB 3.1 Gen1, a fejhallgató és az audió csatlakozások révén a PD2500Q bármilyen Windows, Mac, vagy egyéb mobil eszköz csatlakoztatására képes.
 

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Megértettem
Az armacomp.hu weboldalon úgynevezett sütiket használunk a jobb felhasználói élmény és a weboldal működésének megfigyelése érdekében! Ha folytatja a böngészést weboldalunkon, akkor úgy tekintjük, hogy beleegyezik a sütik használatába! További információk